Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Oslo Skin Lab

Metro Mode testar kollagenpulver under åtta veckor: “Kan skönhet inifrån vara det rätta svaret?”

Kollagenpulver har på senaste tiden blivit väldigt populärt inom skönhet. Nu undrar vi om det kan vara svaret på frågan mot rynkor och celluliter? Följ med när Metro Mode under åtta veckor adderar kollagen till kosten. Oslo Skin Labs produkt sägs öka hudens elasticitet, ge en slätare hud och reducera djupet på rynkor med 20 procent. Som läsare får du just nu 65 procent via länken: The Solution.

Vid 30-årsåldern börjar kollagennivån i huden att minska vilket bidrar till att vi börjar få rynkor och celluliter. Ungefär en tredjedel av kroppens protein utgörs av kollagen – det bygger upp hår, naglar, ger struktur och stadga till skeletten samt får huden att hålla sig slät och spänstig. Därför har olika kollagen-boostande produkter under den senaste tiden blivit det allra hetaste inom skönhetsvärlden. Kollagenet i The Solution reducerar celluliter, ökar hudens elasticitet samt har i studier visat sig reducera djupet på rynkor med i snitt 20 procent, och det på bara åtta veckor när kollagenet tas dagligen.

Följ med på resan när Metro Modes Vilma, Emelina och Jeanette adderar The Solution Anti-wrinkle kollagen till kosten varje dag under åtta veckors tid. I artikelserien kommer vi få svar på frågan många ställer sig idag – kan skönhet inifrån vara det rätta svaret?

Få 65 % rabatt när du beställer här!

Vilma innan kollagenpulver

Hur ser din hudvårdsrutin ut idag?

När jag passerade 25-års sträcket började jag bli mer intresserad av hudvård och satte mig in i vilka ämnen och produkter som var viktiga för min hud. Idag tvättar jag ansiktet varje dag, skrubbar några gånger i veckan, lägger ansiktsmask och använder toner, dag- och nattkräm samt serum och olja. Jag försöker även att dricka mycket vatten. Kollagen har jag aldrig förut testat men hört en hel del positivt om.

Beskriv din hud innan du börjat med Oslo Skin Lab

Jag har en normaltorr hud som behöver återfuktas varje dag för att inte bli torr, lite porer och blemmor som dyker upp under en period i månaden. När det kommer till rynkor har jag börjat få små skepnader runt mungiporna, jag har även ett litet ärr i pannan som jag gärna hade velat tonades ner ytterligare. Jag upplever min hud lite glansig och visst har jag en del celluliter runt låren.

Har du någon problematik idag?

I tonåren hade jag en del finnar – vilket minskade med åren. Jag har nu lite porer runt näsan, vilket jag tror är väldigt vanligt. Jag tror absolut att det är bra att börja förebygga mot rynkor redan nu – det ska bli spännande att se både ett kort- och långsiktigt resultat av The Solution.

Vad önskar du för resultat?

Jag hoppas att de celluliter jag har runt lår och rumpa kan suddas ut lite och jag har aldrig förut använt en produkt som sägs kunna reducera dem, vilket ska bli spännande. Jag hoppas även på att få en boost i ansiktet, alltså en mer jämn och slät hud. Jag är en person som verkligen tror på skönhet inifrån och det ska bli väldigt spännande att få se resultat, både under och efter denna addering av kollagen i min kost.

Emelina innan kollagenpulver

Hur ser din hudvårdsrutin ut idag?

För mig som tvåbarnsmamma är min hudvårsdrutin helig för mig. Min vardag går i ett med barn, hämtning, lämning, jobb, fritidsaktiviteter, matlagning och allt annat som ska hinnas med där emellan. Att ta hand om mig själv är något jag verkligen prioritera och tycker är viktigt. Det handlar inte om att jag bara ska se bra ut, utan snarare att jag ska känna mig bra inifrån ut. Att i lugn och ro få ta en dusch och sedan smörja in mig med mina krämer och serum är en viktig del av dagen för mig.

Beskriv din hud innan du börjat med Oslo Skin Lab

Min hud just nu är inte särskilt problematiskt. Dock ser jag tydligt hur huden börjar förändras nu när jag närmar mig 30. Den är inte alls lika elastisk och jag ser hur ålderstecken sakta smyger sig fram. Något som även påverkar min hud är mina två graviditeter då jag under en lång period gått upp och ner i vikt.

Har du någon problematik idag?

I dagsläget är inte min hud särskilt problematisk, men jag ser tydlig att min hud inte alls hänger med som när jag var yngre. Jag får lätt celluliter och huden är inte alls lika elastisk som tidigare. Därför är en ny livsstil med Oslo Skin Lab något jag verkligen vill ge en chans.

Vad önskar du för resultat?

Det jag ser som en stor möjlighet med Oslo Skin Lab är att jag dagligen ska känna mig pigg och fräsch inifrån- och ut! För mig kommer skönhet inifrån och är inget man bara kan fixa på utsidan. Jag vill även prova något som jag ser som en hållbar livsstil!

 Jeanette innan kollagenpulver

Hur ser din hudvårdsrutin ut idag?

I ansiktet använder jag dagligen rengöring, ansiktsvatten, serum och kräm. Jag tvättar inte med tvål utan har en riktig ansiktsrengöring anpassad för min hudtyp. I sminkväg använder jag oftast bara puder.

Beskriv din hud innan du börjat med Oslo Skin Lab

Som många andra är jag lite glansigare i t-zonen men framför allt så har jag ganska känslig hy och blir lätt röd, så därför brukar jag alltid försöka välja produkter med lugnande egenskaper. Det som är bra med The Solution är att det inte appliceras på huden, så det finns ingen risk för att jag ska reagera på det. Vad jag vet finns det inga biverkningar alls, och det känns verkligen som ett plus.

Har du någon problematik idag?

Jag har egentligen inga större problem –  vintertid kan jag få en del finnar och blemmor, men det brukar bli bättre under sommaren. Jag känner dock att smink och perioder då jag slarvat med hudvårdsrutinerna har slitit på huden, och jag tror också att det är bra att börja förebygga rynkor i den här åldern.

 Vad önskar du för resultat?

Min förhoppning är att spår i ansiktet av tidigare finnar och blemmor ska reduceras eller kanske till och med försvinna helt. Sedan vore det ett plus om jag även märker av att det har effekt på celluliter. Jag förväntar mig nog inte att se resultat direkt, men ungefär halvvägs in tror att jag kommer börja märka att det händer något.

Läs mer om kollagenpulvret The Solution och beställ här!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!