Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

METRO MODE TIPSAR – SÅ FÅR DU TILL VÅRENS HETASTE FRISYRTREND

RTW_Marc_Jacobs_Spring_Summer_2013_New_York_Fashion_Week_September_2012

Den här säsongen kan du vara lugn, de tre viktigaste trenderna att hålla reda på är perfekta för dåliga hårdagar. Satsa på det slickade håret som görs lättast med en otvättad grund, snedbenan som påminner om något farfar skulle lyckas med eller den gulliga sjalen som vi sett på var och varannan visning i vår.

1. Backslick

Platta igenom topparna och nedre partiet av håret. Dela sedan upp håret i tre sektioner, jobba dig från ena sidan och runt. Börja med att addera en produkt som ger stadga och glans, utan att blir för fett, fäst sedan första partiet med hårnålar under bakhåret. Tuppera sedan mittensektionen försiktigt så du får ett fint fall baktill och gör på samma vis utan att fästa det med hårklämmor. Sista sektionen fäster du på samma sätt som den första. Avsluta med att fixera frisyren med en lätt hår- och glanspray som inte tynger ner håret. För pricken över i:et satsar du på en neutral make med all fokus på perfekta välväxta bryn.

2. Den nya snedbenan

Inspireras av farfar och kamma allt hår åt ett håll i vår. Börja med att göra en extrem snedbena. Fäst de kortare sektionerna på sidorna med hårnålar så länge, alternativt en tofs. Applicera dust it, volymspray och torrshampoo i botten på håret som hänger löst Börja sedan fästa del för del baktill. Trenden med frisyren är att håret ska ligga likt ett snett pannband över pannan. Få struktur i luggen genom att gnugga håret mellan två fingrar, du vill inte ha en slickande platt lugg. Fäst en del av det bakre håret runt tofsen så den inte syns baktill.

3. Sjalen

En av säsongens mest sedda trender – sjalen som sportades på var och varanann visning. Ett måste i hatthyllan för dåliga hårdagar. Du vill inte att sjalen ska tynga ner så man inte ser håret bakom, det kan ge effekten av att ditt huvud ser platt ut. Börjar därför med att tupera håret innan du sätter upp det i en hög hästsvans eller en knut. Du vill fortfarande skymta lite håret framtill, fäst sedan hårspännen baktill för att huvudbonaden att hålla sig på plats. Låt sjalen hänga fram lite därbak, perfekt om du vill liva upp en grå vardagsoutfit.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!