Skönhet

Metro Mode välkomnar nya skönhetsbloggarna Susanne Barnekow och Lina Ekh

Vi på Metro Mode är stolta över vårt starka och härliga bloggteam – och nu välkomnar vi ytterligare två stjärnor till Metro Mode-familjen: Susanne Barnekow, som tidigare drivit skönhetsportalen BYOU, och Lina Ekh (Makeupbylina), som nyligen tagit över den prestigefyllda rollen som ambassadör och makeup-artist för L’Oréal Paris.

skonhetsbloggare_pm

I Lina Ekhs blogg “Makeupbylina” kommer vi få ta del av hennes vardag som makeup-artist, sneak peeks backstage och roliga makeup-nyheter. Lina lägger mycket fokus på att lära ut och prata skönhet som går att använda i vardagen.

– Jag hoppas att mina makeup-looker ska ge inspiration både för den som sminkar sig mycket och för den som gillar det mer naturliga, säger Lina, som förutom skönhetstips även kommer att ta med sina läsare på spännande resor runt om i världen.

Susanne Barnekow bjuder in till en värld full av skönhets- och hudvårdstips, i kombination med en stor dos av hennes vardagliga liv.

– Hos mig kommer ni kunna läsa om allt från spännande produkttips och nya behandlingar till träning, resor och vad jag äter till lunch, säger Susanne.

 

Läs vår intervju med Susanne Barnekow: “Mina 3 måsten i vardagsnecessären”

Läs vår intervju med Lina Ekh: “De här produkterna kan jag inte vara utan!”

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!