Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Metro Modes bloggare Momo har träffat Hollywoodstjärnornas hårstylist Christopher Appleton

Han har tagit världen med storm och stylat många kändisar runt om i världen. Metro Modes bloggare Momo “By Momo” har träffat hårstylisten Christopher Appleton! 

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare. 

Foto: Instagram @bymomo

Skönhetsbloggaren Momo “By Momo” har träffat hårstylisten Christopher Appleton och i ett inlägg på sin blogg skriver Momo om hur han har haft stenkoll på idolen sedan lång tid tillbaka.

“Christer är en idol som jag har följt längs hela vägen – långt innan J.Lo eller Kim Kardashian hade hunnit upptäcka honom på Instagram”.

Christopher kom till Sverige för att lansera Colorwows nya produkt “Dream Coat”, en produkt som fungerar som ett paraply för håret. Du kan alltså vara ute i både regn och snö utan att ditt hår förstörs, hur magiskt låter inte det?! Du kan köpa produkten här.

Under Sverigebesöket fick Momo bland annat assistera Christopher och hjälpa till med allt från att locka hår till att fixa fram löshår. Momo som själv är stylist och som har stylat många personer runt om i världen skriver hur mäktigt det var att få träffa sin stora idol och att få se honom “in action”.

Vill du läsa hela Momos inlägg? Du hittar det här.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!