Skönhet

Metro Modes bloggare Susanne Barnekows guide till buskiga och naturliga bryn

Metro Modes skönhetsbloggare Susanne Barnekow är alltid lika gorgeous och vi bara älskar hennes fylliga ögonbryn! Vad är hemligheten? I ett inlägg på sin blogg delar hon nu med sig om hur hon får till sin buskiga och naturliga look. 

Foto: Instagram @susannebarnekow

Susanne Barnekow ser alltid lika fantastisk ut! Med som utan smink har hon alltid en naturligt inspirerande look och hennes fantastiska bryn är alltid on point. I ett inlägg på sin blogg skriver Susanne att det är en brynpigmentering som ligger bakom hennes bryns naturliga grund. Hon menar att det har förbättrat hennes bryn otroligt mycket och att det gör att hon känner sig fin även på sminkfria dagar. Förutom brynpigmenteringen är ett effektivt serum hemligheten bakom Susannes fläckfria bryn. Att använda ett serum gör nämligen att brynen blir tjockare och även stråna blir kraftigare och mörkare.

När det kommer till makeup brukar Susanne använda sig av en tunnare penna för att fylla i de glesa delarna av brynen och därefter använder hon en bryngel för att få stråna på plats. Hon menar att det är viktigt att tänka på att jobba med små streck för att få till de där buskiga brynen – det skapar nämligen en känsla av fler strån.

Vill du också få lika snygga ögonbryn som Susanne? På hennes blogg kan du läsa mer om vilka produkter hon använder och steg för steg läsa hur du går tillväga för att få fylliga och naturliga bryn. Du hittar inläget här.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!