Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Metro Modes Lina “Makeup by Lina” Ekh hjälper dig att hitta rätt i sminkborstsdjungeln!

Idag finns det ett otroligt stort utbud av sminkborstar i olika prisklasser och modeller. Men vilka borstar ska vi använda oss av och vilka är de bästa varianterna att ha i necessären? Metro Modes skönhetsbloggare Lina Ekh hjälper oss att reda ut problemet. 

Foto: Instagram @makeupbylina

Våren är här och det kan vara dags att investera i nya sminkborstar! Men vilka borstar bör vi egentligen satsa på om vi inte vill lägga ner en förmögenhet? Nu hjälper Metro Modes Lina Ekh oss att hitta rätt bland det otroliga utbudet av sminkborstar och tipsar oss om fem olika verktyg för ögonbryn, ögon och ansikte. Bland annat är den omtalande sminkborsten “artist-makeupborsten” med. Borsten, som även är känd som den runda sminkborsten, används bland annat för att lägga puder, rouge eller foundation och är det perfekta verktyget när du ska applicera smink över lite större områden.

Lina har själv testat alla borstar och i ett inlägg på sin blogg ger hon oss detaljerade beskrivningar om hur de bör användas. Hon delar även med sig av vad hon tycker och tänker om de olika modellerna och visar oss var vi kan klicka hem dem. Här hittar du hennes inlägg.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!