Skönhet

Metro Modes nya skönhetsbloggare Lina Ekh: “De här produkterna kan jag inte vara utan!”

När du behöver sminktips inför festen (eller en helt vanlig dag på jobbet) så är Lina “Makeupbylina” Ekhs flöde ett säkert kort. Vi på Metro Mode är så glada över att Lina numera tillhör vårt team! Vi fick en pratstund med vår nya bloggare om vad vi kommer att få ta del av i hennes blogg, vad som får henne att skratta och om produkterna hon inte kan leva utan. 

linaekh_815

Välkommen till Metro Mode, Lina! Hur känns det att bli en del av vårt gäng?
– Fantastiskt! Jag tycker det är så viktigt att dela kunskap med hjärtat och på så sätt kunna sprida positiva budskap till läsarens vardag. Metro Mode känns helt rätt, vi kör på samma linje och det känns därför som helt rätt plattform för mig.

 

Berätta lite om vem du är!
– Lina Ekh, 30 år gammal, ursprungligen från Småland i södra Sverige. Jag flyttade upp till Stockholm 2005 för att förverkliga drömmen om att bli makeup-artist. Med 12 år i ryggen som makeup-artist har jag drivit makeupbutik, frilansat, utbildat stora företag inom makeup/sälj och rest världen över som regionsansvarig för ett stort makeupmärke. Idag är jag L’Oréal Paris Officiella Makeup artist och ambassadör, och frilansar samtidigt aktivt som makeup-artist i branschen.

 

Vad kommer läsarna att hitta i din blogg?
– Jag kommer dela med mig av min vardag som makeup-artist, visa sneak peeks backstage, visa makeupnyheter men samtidigt lägga fokus på att lära ut och prata skönhet som går att använda i vardagen. Jag hoppas även att jag med mina makeup-looker ska kunna ge inspiration både för den som sminkar sig mycket och för den som gillar det mer naturligt. Jag älskar även att resa och i bloggen får du läsa om mina resor både i skönhetsvärlden och på privata resmål runt jorden.

 

Berätta något dina läsare inte vet om dig?
– Trots ytan i mitt jobb och alla flashiga bilder så vet de som känner mig att insidan kommer först och jag lägger ner jättemycket tid på att vara närvarande. Jag älskar att meditera och har en väldigt starkt intuition.

 

linaekh_sofifahrman_815

Du testar ju massor av nya skönhetsprodukter, men har du någon produkt som du inte kan leva utan?
– Jag går ingenstans utan att fixa mina ögonbryn! Så en bra brynpenna, brynskugga och ett brynvax är det jag värdesätter mest! Märken varierar.

 

Har du något ”otippat” sminktips som kanske inte så många vet om?
– Jag älskar att använda mig utav återfuktande makeupwipes under ögonen. Hur och varför? Det kommer jag skvallra om i bloggen…!

 

Hur ser en perfekt morgon ut för dig?
– En perfekt morgon är när jag har tid för en morgonpromenad, får avnjuta en lång frukost och sedan får påbörja en kreativ dag tillsammans med en bra podcast-dokumentär och enstor kaffekopp!

 

Vad får dig att skratta?
– Låg humor! Jag älskar låg humor…

 

Vad är det värsta du vet?
– Okunskap.

 

Vad ser du fram emot i vår?
– Jag ser fram emot alla aprikosa toner, sol och värme och att få se folk sprudla på gatorna efter en mörk vinterperiod.

 

Här hittar du Lina Ekhs blogg: makeupbylina.metromode.se

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!