Skönhet

Metro Modes Sara Che valde bort plattången: “Jag har fått en relation till mitt hår som jag inte hade innan”

Metro Modes bloggare Sara Che har skrivit ett blogginlägg där hon tipsar om hur du kan sköta om ditt lockiga hår, och inte minst hur du kan tänka kring det!

sara-che-lockigt-harFoto: sarache.metromode.se / @sara_che_

“Jag tyckte lockigt hår på andra var magiskt, men trodde att jag såg bättre ut i rakt. Någonstans skav den där tanken. Jag var frustrerad på att behöva spendera kopiöst mycket tid på att platta håret. Det kändes inte värdigt.”, skriver Metro Modes bloggare Sara Che på sin blogg. Hon berättar om relationen till sitt lockiga hår och hur det har förändrats över tid. Hon berättar att den framför allt förändrades när hon bestämde sig för att lägga plattången på hyllan.

“Inte ens jag hade mina nuvarande lockar när jag bestämde mig för att lägga plattången på hyllan. De var inte ens definierade, såg mer ut som en trött och spretig våg som inte visste vad hon skulle ta sig till.”, skriver Sara Che.

Hon berättar att hennes lockar inte alltid har sett ut så som de ser ut idag, utan att de såg mer trötta och spretiga ut förut. Men det är inte bara själva håret som förändrats, utan även hennes förhållningssätt till det. I sitt blogginlägg delar hon med sig av några tips kring hur man kan sköta sitt lockiga hår och hur man kan göra för att tänka mer positivt kring det!

 

Läs hela hennes blogginglägg här och ta del av alla hennes grymma tips!

Källa: Sara Che

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!