Skönhet

Misslyckade frisyren blev viral – ser ut att vara klippt med potatisskalare

I en video som har blivit viral på TikTok visar användaren Kate upp resultatet av inte ett, utan två riktigt misslyckade besök hos frisören. “Ring polisen”, kommenterar en person.

Foto: TikTok @hindezketchup / Unsplash

7,1 miljoner – så många visningar har en katastrofal frisyr fått på TikTok, och inte undra på: när Kate, som går under användarnamnet @hindezketchup på plattformen, visar upp klippningen är det svårt att förstå hur en frisör kan misslyckas så totalt.

“Klippte de med potatisskalare?”

Den virala videon börjar med att Kate visar upp sin frisyr efter det första besöket på salongen i fråga. Hon hade bett om längder som ramar in ansiktet, men resultatet är en hackig klippning som ser rent amatörmässig ut. Därefter visar hon upp hur håret blev efter att frisören har försökt rätta till sitt misstag – och otroligt nog så är det inte mycket bättre än försök nummer ett.

I en senare video berättar Kate att salongen i fråga hade många bra recensioner och att många av hennes bekanta har varit nöjda med den:

“Det enda jag inte gjorde var att kolla upp just den här frisören, och jag har lärt mig min läxa den hårda vägen. Jag kommer alltid göra det från och med nu”, säger Kate.

I kommentarsfältet är andra TikTok-användare chockade över den bedrövliga klippningen:

“RING POLISEN”, skriver en person.

“Klippte de med en potatisskalare?”, frågar en annan.

“Wow. Det var så här mina Barbies såg ut efter ett besök på min salong när jag var åtta år”, skriver en tredje.

@hindezketchup I guess I’ll update when I book with a new stylist 😅 doing better research this time so updos until further notice #fyp #hairfail ♬ Doja Cat Tia Tamera feat. Rico Nasty edit – Tik Toker

“Ville ge frisören en andra chans”

Efter de starka reaktionerna gjorde Kate en video där hon berättar mer om de två misslyckade klippningarna.

Bland annat säger TikToken-användaren att hon betalade för klippningen vid det första besöket, men tillägger att frisören vände stolen från spegeln så att hon inte såg vad som pågick. Dessutom stylade frisören det främre håret lockigt så att det inte var uppenbart hur ojämn klippningen faktiskt var.

“Anledningen till att jag gick tillbaka till samma salong var att jag aldrig sa något till frisören när jag var där första gången så jag ville ge henne en chans till – kanske hade vi olika uppfattningar om vad ‘längder som ramar in ansiktet’ innebär och jag gav inte henne en bild som referens”, berättar Kate.

Som videon visar gjorde besök nummer två knappast saken bättre och Kate bestämde sig för att prova en annan salong istället – ett besök som slutade med att hon klippte håret i page.

@hindezketchup Reply to @hindezketchup 3rd times a charm? #hairfail ♬ The Good Part – AJR

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!