Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Modebloggaren Chiara Ferragnis bästa stylingtips – detta har hon alltid i handväskan

Chiara Ferragni står bakom bloggen “The Blonde Salad” och har blivit utnämnd till världens mäktigaste modeinfluencer. Nedan delar vi med oss av hennes bästa stylingtips!

Foto: Instagram @chiaraferragni

Chiara Ferragni driver bloggen “The Blonde Salad” sedan 2009 och hon har sedan dess inspirerat sina läsare och med tiden blivit en stor stilikon. Med sin glamorösa och färgstarka stil har hon bland annat utnämnts till Most Powerful Fashion Influencer av Forbes. Idag är hon en av modevärldens mest framgångsrika entreprenörer. Nu delar hon med sig av hennes bästa stylingtips – och vad hon alltid har i väskan.

På både kortare och längre resor bär Chiara Ferragni alltid med sig en sladdlös styler från ghd. Ghd unplugged är den senaste nyheten från ghd som möjliggör kraftfull styling var du än är. Ghd unplugged-plattången säkerställer en optimal stylingtemperatur på 185 grader för ett glänsande resultat utan extrem värme. Den perfekta vännen att ta med på resa eller när du ska styla dig själv med kort varsel, var du än befinner dig!

Unplugged hair straightener in matte black - ghd KÖP

Unplugged hair straightener in matte black - ghd

Pris: 2 999 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!