Skönhet

Modellerna avslöjar hemligheten bakom deras vackra hy

Foto: REX

Hur kommer det sig att modeller alltid har perfekt hy och alltid ser flawless ut? De sitter nämligen på skönhetsknep som vi inte har en aning om.

Modeller har tydligen ingen hemlig gen som gör att deras hy ser strålande ut, vilken tid på dygnet det än är. Vi har tagit reda på modellerna största skönhetshemligheter och knep, så att vi slipper vara avundsjuka.

 Erin Heatherton

Erin Heatherton

“Använd inte för mycket produkter”

Hon håller sin hudvårdsrutin så avskalad som möjligt.

”Att använda för många produkter kan irritera huden. När min hud fått vila under dagen är det bästa att bara tvätta ansiktet med varmt vatten. Jag äter också mat som innehåller mycket vitamin A. Det håller min hud fräsch.”

Foto: REX

Nästa bild
Anja Rubik

Anja Rubik

“Gå och lägg dig med bipollen”

Anjas bästa tips är att använda sig av kokosolja och bipollen.

”När min hy är väldigt torr har jag kokosolja i ansiktet och på kroppen. Jag har också en kräm som jag köpte på bondens marknad som är gjord av bipollen. Den luktar väldigt speciellt då det är rätt äckligt att ha den i ansiktet, men näta dag är din hud helt fantastisk.”

Foto: REX

Nästa bild
Jaime King

Jaime King

“Ta inte bort sminket runt ögonen med sminkborttagningsservetter”

Hon använder inte sminkborttagning eller servetter för att ta bort sin mascara. Det hon gör är att hon tvättar bort mascaran med ljummet vatten.

”Jag masserar mina ögonfransar under ljummet vatten. Då behöver du inte skrubba och gnugga på den känsliga huden runt ögonen. Det är där de första rynkorna kommer.”

Foto: REX

Nästa bild
Jourdan Dunn

Jourdan Dunn

“Var konsekvent”

Jourdan går igenom samma hudvårdsrutin varje dag och håller sig till samma produkter. Hon börjar med att tvätta ansiktet för att sen skrubba det och till sist avsluta med en toner. Det var första delen i hennes rutin. Den andra delen handlar om att återfukta. Hon börjar med ett serum för att sen lägga på en olja. Hon avslutar hela proceduren med en nattkräm.

Foto: REX

Nästa bild
Kendall Jenner

Kendall Jenner

“Rör aldrig ditt ansikte”

Kendall berättar att hon nästan är besatt av att tvätta sitt ansikte. Hon tvättar det mellan två till tre gånger om dagen. Från sina systrar har hon lärt sig att aldrig röra ansiktet och aldrig klämma någonting.

Foto: REX

Nästa bild
Victoria Brito

Victoria Brito

“Använd potatis för att bli av med mörka ringar”

Hon använder sig av många husmorsknep för att hålla huden snygg och fräsch. Till exempel så använder hon potatis för att bli av med mörka ringarna under ögonen.

”Skär upp potatisen i tunna skivor, lägg en skiva över varje öga i ungefär 15-20 minuter en gång i veckan. Efter ungefär fem gånger kommer du märka att dina mörka ringar nästan är borta. ”

Hon brukar också använda en egentillverkad sockerskrubb för att bli av med pormaskar.

”Ta en kopp och fyll den med socker, ta sen en halv citron och pressa ner den i sockret. Skrubba sen blandningen på ditt ansikte i ungefär fem minuter och din hy kommer kännas som en babystjärt.”

Foto: REX

Nästa bild
Gigi Hadid

Gigi Hadid

“Det ska vara enkelt”

Gigi Hadid har ingen komplicerad hudvårdsrutin och hon lägger heller inte ner en massa pengar på produkter. Hon kör med en färgad hudkräm och när hon får finnar kör hon på en gammal husmorskur.

”Jag sätter tandkräm på mina finnar för att torka ut dem.”

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!