Skönhet

Modellernas bästa knep

Magiska lockar, skimrande hy och glittrande solbrända ben. Undrar du vad knepet är? Lugn! Metro Modes skönhetsexpert guidar dig steg för steg till supermodellernas hemligheter.

Håret
Sagolika böljande lockar seglade ner för catwalken. Lösningen? Extensions! Skaffa supermodellhåret på några minuter sätt i clips. I dag finns en hel uppsjö av bra alternativ på marknaden. Perfekt om du vill ha en temporär förändring, bara för en kväll.

– Det är något med långt hår som bara känns så himla sexigt, säger Victorias Secret-hårstylisten Orlando Pi- ta till nättidningen allure.com.

Locka håret med en bred locktång, se till att lockarna svalnat innan du försiktigt drar fingrarna genom håret. Fixera lockarna med hårspray, avsluta med glansspray i topparna för pricken över i:et.

Sminket
Håll dig till jordnäratoner och den bruna färgpaletten. Makeupartisten Tom Pecheux la en guldskimrande skugga över ögonlocket och markerade globlinjen med en mörkbrun färg. Knepet enligt honom är att använda sig av svart eyeliner och mascara till övre fransraden för att sedan applicera en brun kajalpenna och brun mascara nertill.

– Svart på ovansidan lyfter ögonen, medan det på nedre fransraden kan få ögat att se mindre ut. Brunt ser mer charmigt, behagligt och sensuellt ut, säger Tom Pecheux till allure.com.

Blanda din bronzer med ett persikorosa rouge till kinderna och låt läpparna puta med ett hudfärgat läppglans med ett stänk av rosa

Kroppen
Solkyssta kroppar som ser ut att komma direkt från stranden dansar ut på catwalken. Knepet? Brun utan sol och ett ton glittrande bronzingkräm.

Börja med att exfoliera hela kroppen, för att bli av med döda hudceller. Se till att smörja in dina torraste partier med en fetare hudkräm innan behandlingen. Applicera brun utan sol. Har du fått fläckar? Lugn! Dutta på lite babyolja på en bomullstuss och gnugga försiktigt på de flammiga partierna. Var noga med att återfukta kroppen dagarna efter så får du en jämnare bränna. Ont om tid? I dag finns det krämer som verkar på en kvart, som sedan sköljs av i duschen. Addera en glittrande bronzingkräm och du är Victorias secret-snygg på en kvart.

 

 

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!