Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Ila-spa

6 ekologiska produkter inför sommaren!

Nedan listar vi ekologiska skönhetsprodukter från Ila-Spa som du inte får missa inför sommaren. För dem är jorden den viktigaste inspirationskällan. 

Foto: Ila-Spa

I sommar finns det några produkter som är härliga att addera i badrumsskåpet. Alla Ila-Spas produkter är ekologiska och kommer från naturen själv. De tror på att naturen ger oss våra mest kraftfulla läkningsmedel i form av växter, örter, blommor och mineraler. Skäm bort dig själv med en naturlig produkt för välbefinnande.

Gå in här för fler produkter från Ila-Spa!

Ansiktsmask

Ansiktsmask

En vårdande och mineralrika grön lermask som återfuktar på djupet och ger lyster. 

Face Mask For Glowing Radiance
Pris: 465 kronor.

Köp här.

Nästa bild
Badolja

Badolja

En lugnande badolja som innehåller arganoljan, aprikosolja och damascenarosen. Den lugnar huden och ger en känsla av välbefinnande.

Glowing Radiance Bath Oil
Pris: 780  kronor.

Köp här.

Nästa bild
Kit med ansiktsprodukter

Kit med ansiktsprodukter

Små behandlingar som stimulerar cirkulationen i ansiktet med enbär och rosengeranium. Arganolja, aprikosolja och damascenaros lugnar huden på djupet.

The Little Body Treat
Pris: 800 kronor.

Köp här.

Nästa bild
Bodylotion

Bodylotion

En lotion som ger hela kroppen näring. Den smälter in i huden, är fuktgivande och föryngrar hudceller samt lämnar huden mjuk. 

Body Cream For Glowing Radiance
Pris: 820 kronor.

Köp här.

Nästa bild
Badsalt

Badsalt

Badsalter som erbjuder helande avgiftning för de som är trötta eller stressade. Himalaya-salter fyller kroppen med viktiga spårämnen och mineraler, tvättar bort de negativa joner som hör samman med datorer och telefoner, stimulerar cirkulationen och lämnar huden mjuk och rengjord.

Bath Salts For Cleansing
Pris: 650 kronor.

Köp här.

Nästa bild
Kroppsolja

Kroppsolja

En upplyftande blandningen av enbär, rosengeranium och kallpressad nyponfröolja arbetar för att bekämpa stress och återupplivar kroppens bio-energifält. Huden lämnas återfuktad.

Body Oil For Vital Energy
Pris: 640 kronor.

Köp här.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!