Skönhet

Mushroom Blonde – smickrande för både blondiner och brunetter

Oavsett om du är en brunett som vill testa en ljusare nyans eller en blondin som vill ha en mörkare hårfärg är Mushroom Blonde en smickrande färg värd att prova i sommar. Här är allt du behöver veta om denna coola trend!

Foto: Instagram @sincerelyjordyn/@laci.mane

Mushroom blonde – svampfärgat blond – är den perfekta övergångsnyansen för dig som är sugen på en förändring men inte vill utsätta ditt hår för en dramatisk färgning. Färgen är ett mellanting mellan blont och brunt och passar därför utmärkt för blondiner som vill ha en mörkare färg, eller brunetter som vill prova på en något ljusare nyans.

Som en bonus är denna hårtrend dessutom lätt att underhålla då den inte kräver täta frisörbesök – faktum är att du kan vänta i tre till sex månader (i vissa fall till och med ett år) innan färgen behöver fräschas upp på nytt.

Det ska du be din frisör om

Om du vill prova på hårtrenden ber du din frisör om en ljusbrun eller mörkblond subtil ombre med både ljusbruna och mörkblonda toner.

För att få till rätt nyans är det viktigt att du ber om svala, askliknande toner, annars blir resultatet en mer traditionell “bronde”. Samtidigt är det bra om din frisör tar hänsyn till vilka toner som passar bäst ihop med dina naturliga färger.

Som alltid är det att rekommendera att ta med referensbilder på det resultat du önskar – här nedan hittar du några snygga exempel på Mushroom Blonde!

Källa: Glamour

Foto: Instagram @yokii.san

Nästa bild

Foto: Instagram @sincerelyjordyn

Nästa bild

Foto: Instagram @laci.mane

Nästa bild

Foto: Instagram @yokii.san

Nästa bild

Foto: Instagram @tofutofudiane

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!