Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

NA-KD lanserar hudvård

Med en ny Glow Collection tar sig NA-KD djupare in på skönhetsmarknaden. De nya produkterna är både prisvärda och veganska!

Den nya serien med hudvård och skönhetsprodukter har designats för att ge användaren ett härligt och hälsosamt glow. Kollektionen är en del av BTY by NA-KD och är märkets första satsning på hudvård.

Brett utbud

BTY by NA-KD som lanserades 2019 har ett produktutbud som sträcker sig från ögon- läpp- och ansiktsprodukter till sminkverktyg och borstar och är alla designade för att ge användaren en naturlig look. I samband med att sommaren närmar sig lanseras nu Glow Collection med åtta produkter som innehåller ansiktsoljor, kroppsoljor, återfuktande serum, en mask med rosa lera, strobing cream, highlighting setting spray och multi-use blush och highlighter sticks.

En naturlig look

En naturlig look står i centrum för NA-KDs vision och kroppsoljan är tillverkad med oljor från aprikoskärnor och sötmandel. Till ansiktet används en snabbtorkande karotenolja med squalene och vitamin E och serumet kan användas under makeup eller på egen hand.

Oljorna, serumet och maskerna främjar hälsosam lyster inifrån och sminkprodukterna kan bidra med ett extra härligt glow. Produkterna är designade med planeten i åtanke och är helt veganska och cruelty free.

Sminkväska liten KÖP

Sminkväska liten

Pris: 179 kronor.

Finns i 3 olika färger!

KÖP

Nästa bild
Strobing cream KÖP

Strobing cream

Finns i tre nyanser – Gold, Pink och Peach. Den är designad för att ge huden lyster och boosta utseendet på ett naturligt sätt genom att vara uppfriskande, närande och reducera irritation. Resultatet är en sammetslen hud med en ljusreflekterande finish. 100% vegansk. Emot djurtester. Appliceras under smink eller som en highlighter. 30 ml.

Pris: 89 kronor.

KÖP

Nästa bild
Glow body oil KÖP

Glow body oil

Finns i två nyanser – Silver och Bronze. Designad för att ge huden näring och lyster, innehåller den oljor från aprikoskärnor och sötmandel. 100% vegansk. Emot djurtester. Appliceras på områden där man vill åstadkomma en mjuk lyster. 50 ml.

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild
Multi use Blush Stick KÖP

Multi use Blush Stick

Finns i två nyanser – Rose och Pink Terracotta. Sticket har designats för att efterlikna det hälsosamma glow en får från utomhusaktiviteter. Men en krämig formula som kan byggas på efter hand är det enkelt att skapa önskad effekt. 100% vegansk. Emot djurtester. Appliceras med fingrarna.

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild
Multi use Highlighter Stick KÖP

Multi use Highlighter Stick

Finns i två nyanser – Pearl och Gold. Sticket har designats för att ge användaren en fantastisk lyster och highlighta ansiktsdrag on the go. 100% vegansk. Emot djurtester. Appliceras i ansiktet och på kroppen.

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hydrating serum KÖP

Hydrating serum

Ett genomskinligt, flytande ansiktsserum. Formulan ger huden en soft-focus-effekt utan att vara uttorkande och kan användas som en bas för makeup eller på egen hand. 100% vegansk. Emot djurtester. 28 ml.

Pris: 129 kronor.

KÖP

Nästa bild
Carotene oil KÖP

Carotene oil

Klar, snabbtorkande ansiktsolja som hjälper hudens naturliga lipidbarriär och ger näring för ett lent resultat. Tillverkad med squalene och vitamin E för att stötta hudens hälsa. 100% vegansk. Emot djurtester. Appliceras under smink eller på egen hand. 28 ml.

Pris: 129 kronor.

KÖP

Nästa bild
Highlighting setting spray KÖP

Highlighting setting spray

En klar ansiktsspray som skapats för att ge användaren en fräsch finish som håller länge. En viktlös highlighting spray med apelsinblomsvatten och pärlpigment som kommer att hålla sminket på plats och ge en mjuk lyster. Innehåller flavonoider och askorbinsyra som hjälper hudens motståndskraft. 100% vegansk. Emot djurtester. Sprayas lätt över en färdig look. 50 ml.

Pris: 129 kronor.

KÖP

Nästa bild
Pink clay mask KÖP

Pink clay mask

Ansiktsmask tillverkad av rosa lera, rosenvatten och grapefruktextrakt för att djuprengöra och återställa huden på bara 10 minuter. 100% vegansk. Emot djurtester. Applicera på nytvättad hud i 10-15 minuter, tvätta sedan bort med ljummet vatten. 50 ml.

Pris: 129 kronor.

KÖP

Nästa bild
Ögonbrynsgel KÖP

Ögonbrynsgel

Pris: 99 kronor.

Finns i 3 olika färger!

KÖP

Nästa bild
Lip & Skin Balm KÖP

Lip & Skin Balm

Pris: 99 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lip Scrub KÖP
Nästa bild
On the go wash KÖP

On the go wash

Pris: 79 kronor.

KÖP

Nästa bild
Fixing Clear Eyebrow Gel KÖP

Fixing Clear Eyebrow Gel

Pris: 99 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!