instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

NA-KD lanserar hudvård

Av: Metro Mode

Med en ny Glow Collection tar sig NA-KD djupare in på skönhetsmarknaden. De nya produkterna är både prisvärda och veganska!

Den nya serien med hudvård och skönhetsprodukter har designats för att ge användaren ett härligt och hälsosamt glow. Kollektionen är en del av BTY by NA-KD och är märkets första satsning på hudvård.

Brett utbud

BTY by NA-KD som lanserades 2019 har ett produktutbud som sträcker sig från ögon- läpp- och ansiktsprodukter till sminkverktyg och borstar och är alla designade för att ge användaren en naturlig look. I samband med att sommaren närmar sig lanseras nu Glow Collection med åtta produkter som innehåller ansiktsoljor, kroppsoljor, återfuktande serum, en mask med rosa lera, strobing cream, highlighting setting spray och multi-use blush och highlighter sticks.

En naturlig look

En naturlig look står i centrum för NA-KDs vision och kroppsoljan är tillverkad med oljor från aprikoskärnor och sötmandel. Till ansiktet används en snabbtorkande karotenolja med squalene och vitamin E och serumet kan användas under makeup eller på egen hand.

Oljorna, serumet och maskerna främjar hälsosam lyster inifrån och sminkprodukterna kan bidra med ett extra härligt glow. Produkterna är designade med planeten i åtanke och är helt veganska och cruelty free.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår