Skönhet

Nagelinspo: Hailey Biebers skimrande rosa manikyr

Hailey Bieber är en av de kändisar som vi ständigt återkommer till för inspiration, inte minst när det kommer till manikyrer. Förra månaden levererade Bieber ännu en snygg look – och vi längtar efter att ta med den till salongen som referens!

Foto: Instagram @haileybieber

Om du var en av de som föll pladask för Hailey Biebers omtalade Glazed Donut-manikyr måste du kolla in modellens senaste look som vi säkert kommer se en hel del av denna vår!

En rosa version av populära manikyren

Den nya manikyren dök upp på Biebers skönhetsmärke Rhodes Instagram förra veckan. I inlägget, som innehåller ett flertal bilder från förra månaden, syns Bieber applicera en läpprodukt med hjälp av fingrarna.

I klippet pryds Biebers naglar av ett läckert rosa skimmer – man skulle kunna säga att det ser ut som en rosa version av den pärlemorskimrande manikyr som hon gjorde populär för något år sedan.

Enligt Glamour består looken av ett rosa lack toppat med OPI:s Tin Man Can. Denna produkt säljs endast till salonger, så ett är säkert: vi vet vad vi kommer be om nästa gång det är dags för en professionell manikyr!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!