Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Nathalie Berzelius lanserar eget makeupmärke – med perfekt palett!

Alla älskar Nathalie Berzelius trollkonster med smink. I december lanserade hon ett eget sminkmärke som kan få vem som helst att glänsa!

Foto: Nathalie Berzelius

Hon har sminkat Sveriges kändiselit och verkar känna andras ansikten bättre än vad de själva gör. Nathalie har alltid älskat makeup och har under sina aktiva år sminkat röda mattan, plåtningar på stränder i Miami och Kapstaden och inför lanseringar av nya varumärken.

Nu lanserar hon en multipalett under namnet “The Riviera Box” och även ett läppglans och en läppenna. Bra kvalitet har stått i fokus under arbetets gång och att sminket ska vara lätt att använda. Även multifunktion har varit ett ledord och att sminket ska kunna fungera både till vardags och fest. Målet har varit att skapa en kollektion med sobra, sofistikerade nyanser som många kan identifiera sig med!

The Riviera Box - Nathalie Berzelius Stockholm KÖP

The Riviera Box - Nathalie Berzelius Stockholm

Nathalies favoriter samlade i en box! Produkter som hon  använder dagligen på sig själv och på sina kunder.

Ögonskugga, rouge, highlighter och bronzer i ett!

Pris: 1 199 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lip Gloss Peach No. 1 - Nathalie Berzelius Stockholm The Riviera KÖP

Lip Gloss Peach No. 1 - Nathalie Berzelius Stockholm The Riviera

Ett lätt och naturligt läppglans med en fin, smickrande persikofärg och en mild smak av mint. Den är fin att använda för sig själv, eller om du vill ha mer definerade läppar så kombinera den med Lip Pen Peach No. 1.

Pris: 239 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lip Pen Peach No. 1 - Nathalie Berzelius Stockholm The Riviera KÖP

Lip Pen Peach No. 1 - Nathalie Berzelius Stockholm The Riviera

Läppenna med en smickrande persikoaktig/ mörkrosa färg. Använd den för att göra dina läppar mer markerade och fylli- ga. Beroende på vilken ”look” du vill uppnå så använder du den för sig själv eller så kombinerar du den med Lip Gloss Peach No. 1 för en fin helhet.

Pris: 198 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!