Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Olaplex 4C Clarifying Shampoo – nyheten som vårdar och rengör håret på djupet

Hårvårdsfavoriten Olaplex lanserar ett detoxschampo som rengör håret på djupet samtidigt som det vårdar och reparerar – garanterat en ny favorit i badrumsskåpet!

Foto: Olaplex

Olaplex har uppnått något som liknar kultstatus i skönhetsvärlden, och det med rätta. Märket använder sig av en sofistikerad teknologi som faktiskt kan laga hårstrået inifrån, en egenskap som är guld värld för alla som utsätter håret för prövningar i form av kemiska behandlingar, styling med värme och annat.

Därför är det inte konstigt att vi genast blir intresserade när Olaplex släpper nya produkter. Det senaste tillskottet är ett veganskt schampo som utlovar en grundlig rengöring av håret – hejdå produktrester, klor, överflödiga oljor och mineraler från hårt vatten! – utan att torka ut det.

Produkten innehåller en återfuktande formula som gör håret mjukt, glansigt och livfullt. Som om detta inte vore nog är den dessutom utrustad med Olaplex patenterade Bond-Building Technology™ för att stärka håret och göra det mer motståndskraftigt.

Med tanke på hur bra Olaplex övriga produkter råder det inga som helst tvivel om att detta kommer bli en ny favorit i våra hårvårdsrutiner. Spana in märkets nyaste tillskott här nedan!

No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo - Olaplex KÖP

No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo - Olaplex

Ett avancerat djuprengörande schampo, baserat på Olaplex exklusiva rengöringsteknologi. Ger en kraftfull djuprengöring och tar bort produktrester och orenheter för att skapa ett friskare, välmående hår.

Pris: 349 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!