instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Ny faktaserie avslöjar sanningen om hudvård

Av: Metro Mode

I samband med att nya produkter som lanseras utlovar mer extrema resultat omsätter också hudvårdsbranschen mer än någonsin. I en ny programserie på SVT görs ett stort antal tester på dessa produkter. Håller de vad de lovar?

“Sanningen om hudvård” är en programserie i tre delar som undersöker produkter med aktiva ämnen som utlovar förändringar när det gäller anti-age, fet hud och glow. “Vi vill ta alla som älskar hudvård på stort allvar”, säger Stina Schedwin, producent för serien. “De förtjänar att få veta vad som fungerar och vad som är sant. Vissa resultat förvånade mig verkligen.”

Populära hudvårdsprodukter testas

I programserien testas populära hudvårdsprodukter av flera hundra personer, och några av Sveriges främsta experter på området analyserar resultaten. Produkterna är valda utifrån omnämnanden i sociala medier, marknadsföring, influencers, rekommendationer och försäljningssiffror. “Det är väldigt ovanligt att man jämför varumärken med varandra på det här sättet”, säger Johanna Gillbro, doktor i experimentell dermatologi, en av experterna i programmet.

Nedan listar vi några av de produkter som lyckades bäst i programmet!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår