Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Glazed French tips – årets hetaste manikyr med en twist

Efter den outsägligt heta trenden Donut Glazed nails kommer nu Glazed French tips, som man skulle kunna säga är Donut Glazed nails med en twist. Här är allt du behöver veta om den snygga manikyren!

Foto: Instagram @haileybieber/@harrietwestmoreland

Ända sedan Hailey Bieber dök upp på året MET-gala i så kallade Donut Glazed nails har den pärlemorskimrande manikyren varit en av årets absolut största trender inom skönhet – något som märks av på TikTok där #glazeddonutnails i skrivande stund har svindlande 88,9 miljoner visningar.

Vad är Glazed French tips?

Med tanke på manikyrens popularitet kommer det knappast som en överraskning att trenden nu har gett upphov till liknande stilar, varav en är trenden Glazed French tips.

Nagelteknikern Harriet Westmoreland, som har jobbat med kändisar som Zendaya och Rosie Huntington-Whiteley, berättar om hur man får till trenden för Glamour:

“Just nu älskar jag en väldigt skir, rosa bas med en mjuk glaserad fransk spets. Efter att ha applicerat en skir rosa bas låter jag nagelns spets vara bar och applicerar ett tunt lager [glittrigt pigment].”

Resultatet? Det perfekta mötet mellan Donut Glazed nails och en fransk manikyr. Här nedan hittar du Westmorelands video, samt allt du behöver för manikyren.

Sugar Daddy - Essie KÖP

Sugar Daddy - Essie

Pris: 97 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Nail Envy Bubble Bath - OPI KÖP

Nail Envy Bubble Bath - OPI

Pris: 214 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Infinite Shine Kyoto Pearl - OPI KÖP

Infinite Shine Kyoto Pearl - OPI

Pris: 178 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
277 pure pearlfection - Essie KÖP

277 pure pearlfection - Essie

Pris: 129 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Wonder Nail Polish - Isadora KÖP

Wonder Nail Polish - Isadora

Pris: 99 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!