Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Nya K-beauty solskydd från Dr Ceuracle

Lagom till sommarens intåg lanserar det populära K-beauty märket Dr Ceuracle några spf nyheter för ansiktet! Med innovativa ingredienser och silkeslena texturer har den koreanska hudvården tagit skönhetsvärlden med storm.

Foto: Dr Ceuracle

Dr. Ceuracle (tidigare Leegeehaam) är Koreas första hudvårdsmärke klassat som cosmeceuticals, det vill säga hudvård utvecklat i samarbete med hudläkare och ingredienser framtagna genom noggrann, klinisk forskning. Märket utvecklades av den allra första hudläkar- och skönhetskliniken i Korea och främst av dr Lee, Ji och Ham.

Upptäck hjältarna nedan som återfuktar och skyddar din hud mot solens strålar!

Cica Regen Vegan Sun - Dr Ceuracle KÖP

Cica Regen Vegan Sun - Dr Ceuracle

En solskyddsgel som återfuktar på djupet samtidigt som det skyddar mot skadlig UV-strålning.

Den lätta konsistensen sjunker lätt in i huden och ger den en uppfriskande yta och långvarig återfuktning. Den innehåller även Centella Complex som omedelbart lugnar och reparerar skadad och känslig hud Cica Regen Vegan Sun är, genom att fungera som både solskydd, serum och fuktkräm, den perfekta 3-i-1 produkten!

Pris: 279 kronor.

(Rek pris: 349 kr)

KÖP

Nästa bild
Pro Balance Biotics Clear Up Sun - Dr Ceuracle KÖP

Pro Balance Biotics Clear Up Sun - Dr Ceuracle

En fysisk + kemiskt kombinerad solskyddskräm. Med den ljusa färgen ljusnar hudtonen naturligt och jämnt baserat på din egen hudton. Innehåller ”5 probiotika-komplex” och Kefir, som hjälper till att återbalansera huden.

5 Probiotikakomplex motverkar och dödar bakterier som kan bidra till infektioner och inflammationer i huden. Niacinamid (vitamin B3) Hjälper till att förbättra ojämn hudton samt ljusår upp och bistår med lyster.

Pris: 239 kronor.

(Rek pris: 299 kr)

KÖP

Nästa bild
5A Control No-Sebum Sun Lotion - Dr Ceuracle KÖP

5A Control No-Sebum Sun Lotion - Dr Ceuracle

Ett fysikaliskt solskydd som kontrollerar talg och oljenivån i huden. Den absorberas snabbt på huden och lämnar en mjuk, matt  och silkig finish. Dessutom har den en por sammandragande effekt, vilket i sun tur även leder till minskad talgproduktion.

Pris: 319 kronor.

(Rek pris: 399 kr)

Finns även hos Skincity!

KÖP

Nästa bild
Hyal Reyouth Moist Sun - Dr Ceuracle KÖP

Hyal Reyouth Moist Sun - Dr Ceuracle

En fuktkräm för dagligt bruk med kemiskt UV skydd som innehåller SPF 50. Perfekt att använda på både ansikte och kropp, året om. Innehåller 10 olika typer av Hyaluronsyra som verkar djupt återfuktande och barriärstärkande. De högmolekylära typerna skapar en fuktbarriär på huden som förebygger fuktförlust.

Pris: 279 kronor.

(Rek pris: 349 kr)

Finns även hos Skincity!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!