Skönhet

Dags för något nytt? Här är 6 trendiga frisyrer att testa under 2019

Redo för en liten förändring och sugen på att testa nya frisyrer? Nedan hittar du sex olika hårtrender 2019 att inspireras av!

hartrenderFoto: Getty Images

På catwalken syns flätor i modellernas hår men även färgglada peruker i page. Blow dry gör även återkomst – det vill säga fönat hår med volym, så som du får det hos frisörerna! En annan trendig frisyr som vi har saknat (och som är riktigt trendig nu) är att ha håret i en bulle. Hur du stylar den är upp till dig – kanske en rufsig mitt på huvudet, en mer stylad med hjälp av en hårdonut eller en som slarvigt hänger åt sidan? Valmöjligheterna är oändliga och det är bara fantasin som sätter gränser! Nedan hittar du sex olika hårtrender 2019 – vilken kommer du att testa?

Färgglada peruker

Färgglada peruker

Våga gå all in under 2019 – var lekfull och testa dig fram! Kändisarna i Hollywood älskar peruker och de syns flitigt på catwalken. Ett enkelt sätt att testa en ny frisyr eller hårfärg!

Foto: Getty

Nästa bild
Flätor i alla dess former

Flätor i alla dess former

Det finns oändliga möjligheter när det kommer till att styla håret med flätor. Testa dig fram och se vilken typ av fläta du gillar mest!

Foto: Getty

Nästa bild
Kall och askig blond

Kall och askig blond

En askig blond hårfärg nästintill grått är något som kan kräva ett par sittningar hos frisören. Men resultatet blir helt klart värt väntan – den kalla blonda färgen fortsätter att trenda!

Foto: Getty

Nästa bild
Rufsigt hår

Rufsigt hår

“Har precis vaknat”-looken är en frisyr som kommer att slå igenom under 2019. Låt håret vara lite rufsigt, eller sov med flätor för att få vågor och volym. Håret behöver inte vara perfekt lagt åt alla sidor, däremot är en lekfull look riktigt trendigt!

Nästa bild
Håret i en bulle

Håret i en bulle

På catwalken syns modellerna med håret i en bulle. Du kan göra en slarvig bulle, eller göra den mer symmetrisk med hjälp av en hårdonut. En bulle åt sidan á la Meghan Markle är också hur snyggt som helst. Testa!

Foto: Getty

Nästa bild
Blow dry

Blow dry

Älskar du hur håret blir stylat hos frisören? Du är inte den enda! Ge håret volym med hjälp av din hårfön. Föna håret med varmluft för att forma och för att fixera använder du kalluft. Blow dry-effekten är nämligen supertrendig!

 

Foto: Getty

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!