Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Olaplex bästsäljande hårmask som kändisar som J.Lo och Rosie HW älskar

Det finns en viss produkt som har lyckats göra ett avtryck på skönhetsintresserade de senaste åren. Faktum är att det har gjort intryck på nästan alla-så mycket att när vi tittar på de mest sålda produkterna från förra året var det den överlägset vanligaste produkten på återförsäljarnas bästsäljarlistor!

Foto: Instagram @celmatique/@chrisappleton1

Prisbelönt hårräddare

Och nej, det är inte en produkt från ett stort skönhetskonglomerat och det är ju det det som gör Olaplex framgång så fascinerande! Olaplex kan användas av alla oavsett hårlängd eller hårtyp. 

Olaplex är en prisbelönt hårräddare i nöden som sedan lanseringen 2014 blivit något av en global succé. När hårlagningssystemet dök upp på den svenska marknaden tog den både frisörer och konsumenter med storm och i dagsläget används produkterna på mer än 5000 salonger i Sverige.

Det är den första framtagna produkten som faktiskt lagar håret – och är framtaget för att reparera skadat hår och skydda det mot påfrestningar från färg och blekning men också vardagsslitage från värmeverktyg.

Först lanserades två produkter för salongsbruk och en gör hemmabruk

Från början lanserades två produkter för salongsbruk, No. 1 och No. 2, samt No. 3 hair perfector för hemmabruk. Salongsprodukterna är en intensivbehandling som kan göras för att fräscha till håret eller användas för att stärka och skydda håret i samband med färgning, slingning, blekning eller annan kemisk behandling. No. 3 är en hemmabehandling som underhåller hårbindningarna mellan frisörbesöken.

Letar efter en produkt som kommer att blåsa liv i trötta hår så kommer Hair Perfector göra stor skillnad. Om du inte tror oss, fråga nästan vilken frisör eller expert som helst!

Hair Perfector No 3 - Olaplex KÖP

Hair Perfector No 3 - Olaplex

Hemmabehandlingskur som reparerar, stärker och skyddar håret på djupet. Denna djupverkande kur gör håret både starkare och ger en friskare look. Unik innovativ formula som sammanlänkarhårets svavelbindningar. Passar alla hårtyper. Färgbevarande och vegansk.

Pris: 252 kronor.

KÖP

Nästa bild
No.0 Bond Builder - Olaplex KÖP

No.0 Bond Builder - Olaplex

Del av en revolutionerande 2-stegsbehandling (No.0 och No.3) som stärker och skyddar håret genom att återuppbygga dess svavelbindningar på en helt ny nivå.

Pris: 279 kronor.

(Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
Bond Maintenance Paket - Olaplex KÖP

Bond Maintenance Paket - Olaplex

Unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan.

Pris: 495 kronor.

(Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
No.4P - Olaplex KÖP

No.4P - Olaplex

Silverschampo som stärker, mjukgör och neutraliserar. Dämpar oönskade gula toner i blont hår samtidigt som det ger en kall och klar nyans. En högkoncentrerad och sulfatfri formula som ger dig möjlighet att skräddarsy just din ton. Ju längre du låter produkten sitta i, desto mer intensivt resultat.

Pris: 252 kronor.

(Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
Bond Maintenance Conditioner No5 - Olaplex KÖP

Bond Maintenance Conditioner No5 - Olaplex

Balsam som återställer, reparerar och återfuktar utan att tynga ner håret. Eliminerar skador och frizz för ett starkare, glansigare och mer hälsosamt hår. Extremt drygt och passar alla hårtyper. Färgbevarande och vegansk.

Pris: 252 kronor.

(Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
No6 Bond Smoother - Olaplex KÖP

No6 Bond Smoother - Olaplex

En styling leave-in creme som skyddar, reparerar, eliminerar frizz och återfuktar alla typer av hår. Denna koncentrerade och mjukgörande leave-in creme är utmärkt för alla typer av hår, även färgade och kemiskt behandlande hår. Färgbevarande och vegansk.

Pris: 252 kronor.

(Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
No.7 Bonding Oil - Olaplex KÖP

No.7 Bonding Oil - Olaplex

Den första i sitt slag. Extremt koncentrerad,
fjäderlätt och reparerande stylingolja som ger en otrolig glans, stärker, mjukgör
och förbättrar kvaliteten på alla hårtyper. NO.7 innehåller värmeskydd
upp till 230 °C och kan användas tillsammans med alla värmeverktyg. Färgbevarande och vegansk.

Pris: 252 kronor.

(Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
No8  Bond Intense Moisture Mask - Olaplex KÖP

No8 Bond Intense Moisture Mask - Olaplex

Pris: 252 kronor.

(Nedsatt 20%)

KÖP

Nästa bild
Intense Single Use Repair Kit - Olaplex KÖP

Intense Single Use Repair Kit - Olaplex

Det perfekta testkitet för dem som är nya för märket eller som en engångsbehandling för när ditt hår behöver lite extra vård, t.ex. efter en färgbehandling. Formlerna som drivs av kemi på molekylär nivå hjälper till att förbättra hanterbarheten och motståndskraften.

Pris: 180 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!