Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Olaplex Bond Protector No 9 – Nytt hårserum boostat med antioxidanter

Nu utökar Olaplex sitt utbud med ett hårserum boostat med antioxidanter! Olaplex No 9 är ett multifunktionellt serum som skyddar ditt hår och som dessutom motverkar friss!

Foto: Olaplex

Olaplex No 9 är ett hårserum som skyddar ditt hår från UV-strålning, luftföroreningar, dagligt slitage och värme. Serumet appliceras från rot till topp för att vårda ditt hår, göra det enklare att reda ut och lättare att styla. Då det innehåller värmeskydd fungerar det också utmärkt att använda innan du lockar eller fönar håret. Håret blir både glansigt och silkeslent!

No.9 Bond Protector - Olaplex KÖP

No.9 Bond Protector - Olaplex

Multifunktionellt serum, rikt på antioxidanter som stärker ditt hår och skyddar mot fria radikaler, föroreningar och slitage. Det är ett viktlöst, silikonfritt serum med flera fördelar som ger omedelbart resultat i ditt hår. Olaplex No. 9 är fullmatad med antioxidanter som förstärker effekten av din hårrutin och gör ditt hår mer lätthanterligt. Det eliminerar friss, ger en silkeslen och mjuk känsla samtidigt som det tillför styrka och skydd till ditt hår.

Pris: 349 kronor.

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!