instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Olaplex No.3 – den populära hemmabehandling som säljs var 5:e sekund

Av: Metro Mode

Olaplex No.3 är märkets absoluta bästsäljare och ger en intensiv hemmabehandling för håret som hjälper till att både reparera och stärka. Nedan berättar vi hur man bäst använder behandlingen.

Foto: Olaplex

Alla Olaplex produkter använder den patenterade bond-building-teknologin som lagar brutna hårbindningar och återuppbygger ditt hår. Med andra ord: säg hej till friskt, glänsande och vackert hår!

Så fungerar Olaplex No.3

Olaplex No.3 är en hårbehandling som länkar ihop hårets svavelbindningar. Det betyder att hårets naturliga protein och keratin skyddas. På så sätt bibehåller du styrkan i håret och får ett starkt och friskt hår. Produkten går lika bra att använda i mycket slitet hår som i förebyggande syfte.

Olaplex No.3 appliceras bäst på rent och fuktigt hår, använder du mycket stylingprodukter bör du därför tvätta håret först. No.3 är en kräm med len konsistens vilket gör den lätt att fördela i håret.

Så använder du Olaplex No.3

Det enklaste sättet är att använda fingrarna och sedan applicera den i hela håret, från hårbotten och längderna hela vägen ut till topparna. För normallångt hår använder du ungefär lika mycket som en 5-krona, lite mindre för kortare hår och lite mer för längre hår.

Låt krämen sitta i minst 10 min och max 30 min. Du kan använda behandlingen 1 gång per vecka men om du har ett mycket skadat hår fungerar det att använda vid varje tvätt.

Använda Olaplex No.3 i hår utan stylingprodukter

Använda Olaplex No.3 i hår med mycket stylingprodukter

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår