instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Ett orange rouge har tagit TikTok med storm – så sätter du looken

Av: Metro Mode

Ett orange rouge från sminkmärket Benefit gör succé på TikTok just nu. Vi visar hur du får denna somriga nyans att fungera för dig – och tar en titt på de övriga produkterna i samma serie.

Foto: Skärmdump TikTok @hanstluce

Ett orange rouge från märket Benefit har tagit TikTok med storm. Rouget ingår i sminkmärkets nya serie, som är en uppdaterad version av deras ordinära rouge. Förutom att produkterna har en ny formula är förpackningarna dessutom mer miljövänliga – vilket såklart alltid är ett plus!

Ger ett vackert glow

En av de som älskar det orange rouget är influencern Hannah St Luce. I en video på TikTok visar hon den populära nyansen, som har fått namnet Butterfly, samt en snygg rosa nyans vid namn Crystah.

Hon berättar att produkterna är “väldigt pigmenterade, håller länge, blandas ut snyggt och ger ett vackert glow på huden”.

@hanstluce These shades 😍 summer blushhh ready @benefituk #benefitblush #benefit #blush ♬ fergalicous x pony by altegomusic – ALTÉGO

Så lyckas du med looken

För dig som är sugen på att prova den orange nyansen rekommenderar vi att börja smått och bygga upp produkten tills du når ditt önskade resultat.

@alxcext No cos @benefituk have come through with these blushes!! 👏🏽😩 12 brand new WANDERful World Blushes available now #BenefitBlushCrush ♬ Indian Summer – HOAX

Här nedan hittar du samtliga 12 rouge i serien från Benefit, som du lätt applicerar med deras Multitasking Cheek Brush (säljs separat). Avsluta med att svepa på Badgal Bang Mascara för massiv volym!

Källa: Insider

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår