Skönhet

Osminkat och fräscht – Därför ledde Alicia Keys Grammy Awards utan smink

När det är dags för gala är det många som slår till på extra allt. Lite mer ögonskugga än vanligt, extra täckande bas och långa, långa fransar. Men någon som skippade allt var Alicia Keys, hon körde på en helt naturlig look. 

 Foto: Rex Features

Nattens Grammy Awards leddes av ingen mindre än artisten Alicia Keys som själv vunnit femton Grammys.  I en röd långklänning strålade Keys fram längs röda mattan, men det vara inte bara hennes klänning som imponerade på oss. Alicia Keys valde nämligen att köra på en helt osminkad look, anledningen? Hon kände helt enkelt inte att det behövdes något smink.

– Jag känner inte behovet av att gå tillbaka och göra som jag gjorde tidigare när det var mycket och kraftigt (sminkat), säger hon till People Magazine.

Nu hoppas Alicia Keys på att fler kändisar ska ta efter henne och känna sig säkra i att bära enklare sminkningar under galorna.

– Jag känner att det definitivt kommer att bli mer fräscha looks, det kommer att bli mer rent, enkelt och ledigt men vem vet? Jag vill få uttrycka mig, det är allt det handlar om”, säger hon.

Källa: Independent

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!