Skönhet

“Ovale layer haircut” är hårtrenden som kommer synas överallt i vår

Sugen på att möta våren i en trendig frisyr med 90-talsvibbar? Här är allt du behöver veta om heta “Ovale layer haircut”!

Skärmdump: TikTok @rzfany_

“Oval layer haircut” är en frisyr som andas 90-tal – du har säkert sett den på kändisar som Jennifer Aniston och Amanda Seyfried. Liksom så mycket annat från detta årtionde gör denna frisyr nu en comeback: Meghann Fahy i The White Lotus är en av de som setts i denna trendiga look på senare tid.

Det ska du be din frisör om

Det som definierar denna frisyr är att det främre håret klipps upp i lager som ramar in ansiktet, medan resten av håret behåller en och samma längd. Topparna stylas sedan inåt för att skapa en oval form.

Frisyren passar personer med tjockt hår bra eftersom den lättar upp håret runt ansiktet – om du har tunt hår är det därför bäst att först fråga din frisör om denna hårtrend passar just ditt hår.

Stylar frisyren gör du enklast med hjälp av en rundborste. Du kan också prova en varmluftsborste för en enklare styling.

Här nedan visar TikTokern @rzfany upp den trendiga klippningen!

@rzfany_ Reply to @indahhmm monthly hairstyle vids 👍🏼🥲 its getting longer soo fast #hairstyle #hairinspo #haircut #fypシ ♬ luxurious – milo

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!