Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Pernilla Wahlgrens hudvårdsmärke L’Acuila kommer till Lyko

I fjol lanserade Pernilla Wahlgren sitt eget hudvårdsmärke L’Acuila. Nu har hudvårdsserien kommit till Lyko – vi tar en närmare titt på de eftertraktade produkterna!

Foto: Instagram @lacuila

I april 2022 avslöjade Pernilla Wahlgren att hon hade startat sin egen hudvårdsserie: L’Acuila.

“Namnet är inspirerat av staden L’Aquila i Italien där den italienska sidan av familjen Wahlgren har sina rötter. Namnet ger mig härliga associationer och väcker minnen – men framför allt är det en hyllning till min fina farmor Nina Scenna som var en fantastisk kvinna”, skriver Wahlgren på L’Acuilas hemsida.

Vegansk hudvård tillverkad i Sverige

Nu har L’Acuilas produkter kommit till Lyko. Här återfinns bland annat:

Gemensamt för produkterna är att de är anpassade för vårt varierande, nordiska klimat och är tänkta fungera för alla – oavsett vilken fas i livet man befinner sig i. Dessutom är de alla veganska och tillverkade i Sverige med hållbarhet och produktsäkerhet i fokus. 

Sugen på att testa Pernilla Wahlgrens eget hudvårdsmärke? Spana in våra utvalda favoriter från L’Acuila nedan!

Balmy Lip Butter - L'Acuila KÖP

Balmy Lip Butter - L'Acuila

Här har du läppbalsamet som dina läppar kommer att längta efter under de torra, kalla vintermånaderna. Balmy Lip Butter är precis som det heter ett intensivt vårdande läpp-balsam som ger omedelbar mjukhet till dina torra läppar. Balsamet innehåller barriärstärkande ingrediens som bygger upp hudens skydd mot uttorkning samt lugnande Bisabolol och Vitamin E. Produkten är inte parfymerad men smaksatt med vaniljarom och doftar och smakar därför milt av vanilj.

Pris: 79 kronor.

KÖP

Nästa bild
Soft Radiance Firming Day Cream - L'Acuila KÖP

Soft Radiance Firming Day Cream - L'Acuila

Denna dröm-kräm ger intensivt med fukt och omedelbart synbart slätare hud. Den minskar fina torrhetslinjer och ge en fräsch, diskret lyster. Huden lämnas maximalt återfuktad, oemotståndligt mjuk, jämnare och slätare. Dagkrämen är berikad med extrakt från växten korstörne som minimerar intrycket av fina linjer och med hjälp av peptider boostas hudens kollagenproduktion vilket ger en fastare hud. Milt parfymerad.

Pris: 329 kronor.

KÖP

Nästa bild
Collagen Restore Firming Face Oil - L'Acuila KÖP

Collagen Restore Firming Face Oil - L'Acuila

Den här lyxiga supersoljan innehåller hela 7 hudälskande naturliga oljor. Föreställ dig mjukheten du får av risolja, hallonolja och kameliaolja på din hud.  Den vårdande oljan innehåller även bakuchiol, naturens milda version av retinol som utan risk bidrar till en fastare hud och reducerar pigmentering och fina linjer. Oljan har en härlig, naturlig doft som kommer från de 100% naturliga oljorna som också är rik på näringsämnen, vitaminer och antioxidanter. Oljan är lätt och skön, går därför snabbt in i huden och känns inte kladdig. Oparfymerad.

Pris: 339 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!