Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Preppa huden och håret inför sommaren

Ta hand om din hud och gör den redo inför den kommande årstiden med några enkla knep! Om du börjar preppa redan nu kan du ge både hud och hår bästa förutsättningar för att vara smashing hela sommaren!

Foto: Pexels/Ouai

Huden och håret behöver extra kärlek året runt, men framförallt inför en ny årstid. Nedan har vi delat med oss av några tips om hur du bäst förbereder dig inför sommaren!

Bli av med döda hudceller

Med hjälp av en bra skrubb kan du vårstäda huden. En skrubb är ett perfekt hjälpmedel för att bli av med döda hudceller och istället få fram en sommarfräsch och glowig hy!

Hälsosammare hårbotten

En hårskrubb kan göra samma sak för din hårbotten, och är den perfekta lösningen om den dessutom är torr och kliar! Det lämnar också håret fräscht och skinande rent!

Få en finare solbränna

Om du förebereder huden med en peeling får du dessutom en jämnare bränna, oavsett om du vänder dig mot solens strålar eller brun utan sol. Men kom ihåg – glöm inte solskyddet!

Smidigare rakning

Genom regelbunden peeling kan du dessutom hålla inåtväxta hårstrån borta och på så vis få en betydligt smidigare rakning.

Öka blodcirkulationen

Genom att skrubba både hud och hårbotten ökar du dessutom blodcirkulationen, vilket hjälper till att stimulera cellförnyelsen!

Spana in favoritprodukten som gör jobbet lätt här nedan!

Scalp and Body Scrub - OUAI KÖP

Scalp and Body Scrub - OUAI

Denna djuprengörande, skummiga skrubb för hud och hårbotten är som en rehabiliteringstripp för din hud och hårbotten. En veckovis avgiftning med mjukt exfolierande sockerkristaller som rengör huden och gör den mjuk, samt en dos probiotika som håller din huds naturliga försvar i hög beredskap.

Pris: 395 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!