Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Rusta din hy för kylan – 9 produkter som håller dig återfuktad och fräsch

Nu när vintern och kylan är här gäller det att ge hy och hår extra omsorg.
Metro Mode tipsar om produkterna med det lilla extra som hjälper till att hålla kroppen i bästa skick. Om du tar hand om din hy i kylan så kan du slippa nariga läppar, fnasiga kinder och frissigt hår. De typiskt klimatrelaterade skönhetsbesvären vi utsätts för i Skandinavien ska inte underskattas, in och frossa bland produkterna nedan!

1. Torrschampo - Sachajuan KÖP

1. Torrschampo - Sachajuan

Låt hår- och hårbotten vila mellan tvättarna och använd istället ett torrschampo då de behövs en uppfräschning.

Pris: 160 kronor.

KÖP

Nästa bild
2. Väderkräm - Weleda KÖP

2. Väderkräm - Weleda

En bra kräm som skyddar mot vind och kyla. Innehåller ekologisk mandelolja och ringblomsextrakt som vårdar och lugnar torr hud.

Pris: 89 kronor.

KÖP

Nästa bild
3. Väderkräm - Estelle & Thild KÖP

3. Väderkräm - Estelle & Thild

En allt-i-allo kräm som innehåller ekologisk sheasmör och bivax. Ger en lugnande och skyddande effekt mot väder och vind. Kan användas både i ansiktet och på kroppen.

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild
4. Bivaxolja - Moonsun Organic of Sweden KÖP

4. Bivaxolja - Moonsun Organic of Sweden

En återfuktande bivaxolja med många användningsområden. Smörjs in där det behövs – på kroppen, för frissiga toppar, gravidmagar och även som skydd till ansiktet.

Pris: 299 kronor.

KÖP

Nästa bild
5. Hudkräm - M Picaut KÖP

5. Hudkräm - M Picaut

– En helt naturlig kräm (ja den går till och med att äta) som är utmärkt för att bekämpa en stramande hy under säsongens kallaste månader. Den är också bra att använda som en nattkräm eller en inpackning. En superduo är att kombinera den här krämen med några droppar av superserum Hydra Miracle Serum från samma märke.

Pris: 729 kronor.

KÖP

Nästa bild
6. Foundation KÖP

6. Foundation

Välj en foundation som skyddar mot både sol och kyla. Den här innehåller vårdande kokosnötsolja vilket är ett ultimat val när det blåser kyliga vindar.

Pris: 640 kronor.

KÖP

Nästa bild
7. Hårolja - Lernberger Stafsing KÖP

7. Hårolja - Lernberger Stafsing

En olja som kan användas till styling och vård. Håret blir lätt frissigt den här tiden på året och behöver extra mycket fukt. Den här oljan är super att använda som en hårbottenkur som du låter verka över natten. Kan även användas till delar av kroppen som är i extra behov av fukt.

Pris: 295 kronor.

KÖP

Nästa bild
8. Handkräm - L´Occitane KÖP

8. Handkräm - L´Occitane

En handkräm med hög koncentration av sheasmör, 25%, som gör den intensivt vårdande. Krämen lämpar sig för väldigt torra händer och bildar en lätt film på händerna som skyddar mot yttre påfrestningar, så som kyla och air-condition. Den rika formulan smälter på både händer och nagelband när krämen appliceras med masserande rörelser. Krämen återfuktar, lugnar och mjukar upp händerna.

Pris: 275 kronor.

KÖP

Nästa bild
9. Läppbalsam - Clinique KÖP

9. Läppbalsam - Clinique

Läppbalsam som reparerar torra, stressade läppar och återuppbygger förlorad fukt. Lugnande ingredienser ger läpparna en härlig sammetsmjuk och vacker finish.

Pris: 185 kronor.

KÖP

Nästa bild
10. Ansiktsmask - Babor KÖP

10. Ansiktsmask - Babor

Rik och krämig ansiktsmask som suddar ut linjer och behandlar din hud medan du sover. Innehåller naturligt pektin från äpple som boostar våra naturliga återfuktande faktorer i huden (NMF). Ett komplex av pre- och probiotika tillsammans med ett barkextrakt från rödlönn från hållbara odlingar, ökar hudens fasthet och elasticitet samt förebygger för tidigt hudåldrande.

Pris: 410 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!