Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Så återfuktar du huden under och efter flygningen!

Den torra och instängda flygplansluften är en riktig mardröm för din hud, speciellt om du flyger ofta och långa flighter. Men som tur är finns det bra knep att ta till.

Foto: Unsplash

Det är inte ovanligt att känna sig uttorkad när man kliver av ett flygplan, framförallt efter en längre stund i luften. Ett första steg är att arbeta inifrån och satsa hellre på att dricka vatten än kaffe och te under flygningen. Är du av det modigare slaget kan du våga dig på att lägga en sheet mask under själva flygturen, även om det kan dra blickar till sig!

Nedan listar vi några av våra favoriter inför, under eller efter flygresan för att ge din hy de allra bästa förutsättningarna att hålla sig smidig och återfuktad – även under en resdag!

Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask - Klair KÖP

Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask - Klair

En djupt återfuktande och lugnande sheetmask i materialet tencel, som fäster optimalt mot huden och är speciellt bra för känsliga hudtyper. Masken innehåller bland annat ceramider som stärker hudbarriären, återfuktande panthenol (vitamin B5) och lugnande aloe vera, lakritsrotsextrakt och centella asiatica. Den återfuktar, lugnar, reparerar och stärker en skadad hudbarriär.

Pris: 36 kronor.

Finns även hos Skin City!

KÖP

Nästa bild
Reviving Eye Mask - Verso Skincare KÖP

Reviving Eye Mask - Verso Skincare

Mjukgörande hydrogelmask med Retinol 8 för huden runt ögonen. Återfuktar intensivt och motverkar tecken på åldrande. Retinol 8 stimulerar hudens egen produktion av kollagen vilket gör att huden känns yngre, fräschare och klarare. Hyaluronsyra, grapefruktextrakt och rapsolja vårdar din hud optimalt.

Pris: 99 kronor.

KÖP

Nästa bild
Cellular Performance Extra Intensive Revitalising Pads - Sensai KÖP

Cellular Performance Extra Intensive Revitalising Pads - Sensai

Behandlingspads för omedelbar tillförsel av revitalisering. Dessa essensfyllda och stretchbara pads som är berikade med Koishimaru Silk, fäster vid huden runt ögon och mun för förnyad lyster och intensiv fukt.

Pris: 1 275 kronor.

KÖP

Nästa bild
Fundamental Watery Oil Drop  - Klairs KÖP

Fundamental Watery Oil Drop - Klairs

Serum som har samma egenskaper som en djupt återfuktande ansiktsolja, men utan den oljiga känslan. Serumet har en härlig vattenliknande konsistens som penetrerar djupt ner i huden och återfuktar på djupet. Den är berikad med antioxidanter, fermenterade ingredienser och peptider som triggar cellförnyelsen i huden. Innehåller även ett Oriental Tea Complex som bland annat består av vatten från grönt te.

Pris: 439 kronor.

KÖP

Nästa bild
All-in-one-cream - Hygge KÖP

All-in-one-cream - Hygge

Fuktcreme för alla hudtyper, som återfuktar och balanserar talgproduktionen i huden. Med hjälp av fyra olika vegetabiliska oljor mjukgör, stärker hudbarriären och låser in fukt i huden.

Pris: 499 kronor.

KÖP

Nästa bild
Hydrating Water Burst Cream - 4D KÖP

Hydrating Water Burst Cream - 4D

Innovativa gel-creme innehåller fyra molekylära storlekar av hyaluronsyra, för att maximera hudens fuktnivår och bibehålla den över tid. Huden återfuktas i upp till 24 timmar med förbättrad elasticitet och smidighet som följd. Berikad med en unik Tri-Peptid för starkare kollagenfibrer, för att minimera rynkor och förbättra tonus. Jojobaestrar, glycerin och squalan ger långvarig återfuktning och stabiliserar hudbarriären, samtidigt som de reducerar rodnad och porernas storlek. Papayaenzym exfolierar bort gamla hudceller, för en jämn ton och slätare textur. Aprikosolja, E-vitamin och Provitamin B5 bromsar för tidigt åldrande och har närande, lugnande och regenererande egenskaper, plus att de ger huden ett antioxidantskydd.

Pris: 729 kronor.

KÖP

Nästa bild
Moisture Renewal Oil Booster - Paula's Choice KÖP

Moisture Renewal Oil Booster - Paula's Choice

Ger omedelbar effekt på torr hud som stramar. Denna unika blandning av nio mjukgörande, antioxidantrika växtoljor lugnar och ger en torr hud maximal återfuktning.

Pris: 449 kronor.

KÖP

Nästa bild
Flawless Hydra Mist - Instytutum KÖP

Flawless Hydra Mist - Instytutum

Absorberas omedelbart av huden och och släcker snabbt törsten hos en trött och uttorkad hud. Formulerad med hyaluronsyra med låg molekylvikt för att möjliggöra bättre penetration. Formulan ger en mjukare hudstruktur och minimerar fina linjer och rynkor. Berikad med mjukgörande aloe vera, som även har antiinflammatoriska och lugnande egenskaper.

Pris: 479 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!