Skönhet

Så enkelt blir du av med ditt irriterande “bebishår”

Har du problem med att du sätter upp en stram tofs – och att ditt bebishår sedan lever sitt egna liv? Bli kvitt ditt bebishår en gång för alla, vi ger dig det bästa sättet att tämja ditt fjuniga hår i tre enkla steg.

Foto: REX

Hur irriterande är det inte när man sätter upp håret i en stram hästsvans och en massa små, små hårstrån ligger som en gloria runt ditt huvud? Sjukt jobbigt och störande. Det krävs en hel del hårspray och hårspännen för att få frisyren att se helt okej ut och inte ens då blir frisyren så som vi önskat. Vi har hittat tre steg som gör att du får kontroll på ditt flygiga bebishår.

Steg 1: Blöt håret. Ditt bebishår måste vara vått för att du ska kunna stajla det. Du måste inte tvätta hela håret och schamponera det utan du behöver bara spreja håret med en vattenflaska.

Steg 2: Värm håret. När håret är vått fönar du igenom ditt bebishår samtidigt som du kammar igenom det med dina fingrar. Föna i tre sekunder, föna sen i tre sekunder med kalluft. Fortsätt så till håret nästan är torrt. Kom ihåg att det inte ska bli hel torrt.

Steg 3: Tämja håret. Ta en tandborste, spreja på lite hårsprej (måste vara strong hold). Borsta sedan bebishåret på plats med hjälp av tandborsten. Då kommer bebishåret inte störa dig igen och ditt hår kommer se felfritt ut.

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!