Skönhet

Så enkelt fixar du en perfekt sommarfrisyr

Äntligen är sommaren här och Dyson har därför tagit fram en enkel guide till olika sommarfrisyrer. Bakom frisyrerna står kändisstylisten Cim Mahony som tagit fram flera looks för alla hårtyper.

Med stylingverktyget Dyson Corrale skapas enkelt olika looks för alla hårtyper – med mindre slitage på håret! Nedan kan du följa en steg-för-steg guide till mjuka somriga vågor, en guide som fungerar för alla hårtyper!

Före

Före

Med Ajas vackra naturliga afrohår ville vi behålla volymen och skapa en klassisk look med mjuka lockar. 

Nästa bild

Börja med att torka håret och jämna ut texturen med Dyson Supersonic och Wide tooth-kammen. Genom att jobba med luftflödet från Supersonic slätas håret ut och mjukgörs, vilket ger en bra bas för att sedan kunna skapa rörelse och lockar i håret med stylingverktyget Dyson Corrale. 

 

Nästa bild

Wide tooth-tillbehöret fungerar bäst i väl balsamerat och torrt hår.

Här har vi också använt oss av lite hårolja innan stylingen, för mer glans och smidighet.

Nästa bild

Nästa bild

Dela upp håret i olika sektioner och lager – börja med underhåret och jobba från ena sidan till den andra. Jobba med en hårslinga i taget med Dyson Corrale och snurra hårslingan runt stylingverktyget. Den här tekniken ger volym och rörelse i håret. 

Nästa bild

Nästa bild

Sedan tidigare hade vi förberett håret med hjälp av Wide tooth-kammen, på så sätt kunde vi skapa hållbara vågor med den lägsta värmenivån på Dyson Corrale. Genom att använda mindre värme minskar slitaget på håret och det behåller sin glans. 

Nästa bild

Nästa bild

Under det sista steget skakar vi ut lockarna och masserar hårbotten för att förstärka volymen och mjukgöra lockarna och rörelsen i håret. 

Nästa bild
Efter!

Efter!

Nästa bild

Dyson Corrale är det perfekta verktyget för att snabbt och enkelt skapa en ny look. Om du exempelvis haft håret utsläppt i vågor under dagen kan du använda Dyson Corrale för att skapa en lättstylad och mer sofistikerad look till kvällen som du fixar på bara några minuter. 

Platta det övre ”lagret” av håret. Det går bra att platta lite större hårslingor i taget – även på det lägsta värmeläget – för att behålla maximal glans i håret. 

Nästa bild

Eftersom Dyson Corrale kan användas sladdlös kan du även ha med dig stylingverktyget när du är på språng. 

Nästa bild

Forma en knut, med en tofs eller fin detalj som en scarf för en mer glammig look.

För snygg finish och längre hållbarhet kan du använda lite hårspray. 

Nästa bild

En lättstylad och glamorös look till kvällen som du enkelt får till på mindre än 10 minuter – och lätt inom Dyson Corrales batteritid på 40 minuter. 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!