Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Så får du bort gula toner i håret

Har ditt blonda hår blivit gulare efter färgningen? Här är tipsen och produkterna för hur du får bort, och undviker, gula toner i håret!

Den där nya blonda hårfärgen vi lämnade frisören med och kände oss så snygga i kan efter ett tag anta en allt gulare nyans. Frisören lägger ofta en toning i håret efter att ha blekt det, och för varje gång du tvättar håret försvinner den mer och mer. Det finns dock några knep för att undvika, och få bort, gulare toner. För det första är ett fräscht och frisk hår A och O för att håret ska hålla sig snyggt. Att håret blir gult och tråkigt beror mycket på att håret är torrt och skadat, vilket gör att det drar åt sig mer avgaser och smuts. Undvik därför att tvätta håret för ofta, 1-2 gånger i veckan räcker (psst! Torrschampo är vår bästa vän!). Varva ditt vanliga schampo med ett silverschampo och skäm bort håret med inpackningar med kalla pigment för att behålla den kalla blonda tonen i håret. Här är våra bästa produkttips!

 

Tips! Blek håret på salong och inte hemma – undvik onödiga risker med att bleka håret hemma.

Foto Will Ragozzino/BFA/REX/Shutterstock

Silverschampo från Björn Axén KÖP

Silverschampo från Björn Axén

Pris: 121 kronor.

KÖP

Nästa bild
Sweet Silver Shampoo - Happy Crazy Mine KÖP

Sweet Silver Shampoo - Happy Crazy Mine

Det ultimata silverschampot som neutraliserar oönskade gula toner på blont och grått hår. Innehåller violetta färgpigment, den färgbevarande ingrediensen Blue Seakale och provitamin B5 som skyddar, vårdar och ger en vacker glans.  100% veganskt.

Pris: 79 kronor.

KÖP

Nästa bild
Silverschampo från Fudge KÖP

Silverschampo från Fudge

Rengör och neutraliserar gula toner i blonda hår.

Pris: 149 kronor.

KÖP

Nästa bild
No Yellow - Fanola KÖP

No Yellow - Fanola

Med ett pH på 5.0-5.2 och djupvioletta pigment neutraliserar den snabbt och skonsamt gula/varma toner i håret och framhäver en kall, fräsch nyans. (använd handskar – för det sätter sig ordentligt på händerna annars)

Pris: 219 kronor.

KÖP

Nästa bild
Inpackning från Revlon Professional KÖP

Inpackning från Revlon Professional

Välj en blond eller beige nyans för att ge nytt liv till ljust hår! En färginpackning sitter kvar i ett par tvättar och är ett skonsamt sätt att ge håret en uppfräschning.

Pris: 139 kronor.

KÖP

Nästa bild
Inpackning från Revlon Professional KÖP

Inpackning från Revlon Professional

Pris: 125 kronor.

KÖP

Nästa bild
Stylingprodukt/torrschampo från Bumble and Bumble KÖP

Stylingprodukt/torrschampo från Bumble and Bumble

Pris: 495 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!