Skönhet

Så får du definierade fransar med Selena Gomez smarta mascara-hack

Vem älskar inte ett fiffigt makeup-knep? Med Selena Gomez genialiska mascara-hack kan du få dina mest definierade underfransar någonsin – och allt du behöver är en pincett!

Skärmdump: TikTok @selenagomez

I slutet av april publicerade sångerskan och skådespelerskan Selena Gomez en video på TikTok där hon visade en enkel makeup-rutin – men det som fick många att haja till var hennes ovanliga metod för att applicera mascara på underfransarna.

En mer definierad look

I klippet ser vi hur Gomez använder produkter ur sitt eget sminkmärke Rare Beauty för att lägga en bas. När stjärnan kommer till ögonfransarna så applicerar hon först mascara som vanligt, men tar sedan en pincett för att måla underfransarna.

Hon täcker pincettens spets med lite mascara och använder sedan denna för att försiktigt applicera mascara på individuella fransar – och skapar på så sätt en mer definierad look.

Så gör du

Allt du behöver för att prova Gomez mascara-hack är en mascara och en pincett. Makeup-artisten Meredith Duxbury berättar för Seventeen hur hon utför knepet:

“Jag börjar med att applicera mascaran på pincettens spets. Sedan nyper jag försiktigt ihop två fransar med min pincett tills hela nedre fransraden är klar. Jag tycker att det ger en makeup-look en annorlunda och unik twist!”

Duxbury tillägger att även om hacket kan ta lite längre tid så är det väl värt det när det är klart.

Spana in Gomez video här nedan!

@selenagomez @rarebeauty ♬ Crazy – Patsy Cline

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!