Skönhet

Så får du det perfekta plutet

Har du torra och fnasiga läppar? Låt det bli ett minne blott! Satsa på plutiga och mjuka läppar i sommar! Metro Mode ger dig tipsen steg för steg till en kyssäkta mun som skådespelerskan Angelina Jolie.

1. Exfoliera
Se till att dagligen exfoliera läpparna från döda hudceller. Investera i en läpp-peeling med microkorn. Applicera en liten mängd på läpparna med fingertopparna. Massera in med en lätt cirkulär rörelse. Skölj sedan bort överskottet. Var noga med att välja en skrubb som även är vårdande och återfuktande. Studenttipset är en mjuk frottéhandduk och lite socker som fungerar minst lika bra som skrubb!

2. Återfukta
Har du fnasiga och torra läppar? Huden på våra läppar är väldigt tunn och känslig och har dessutom ett dåligt skydd mot UV-strålar. Som inte det vore nog så torkar våra läppar ut extremt lätt jämfört med resten av vår kropp. Det är när läpparna blir torra som problemen börjar och huden spricker och blir narig. Satsa på ett läppcerat med vitamin E-olja. Och se till att alltid använda solskyddsfaktor, 90 procent av hudens åldrande är solrelaterat.

3. Plutet
Drömmer du om fylligare läppar?  Börja med att markera läpplinjen med en läppenna i samma nyans som din egen läpp, följ sedan efter med en penna i vitt och markera amorbågen, precis utanför din läpplinje. Ett ljust läppglans/läppstift förstorar medan ett mörkare förminskar. Se till att välja ett glans med lip-plumping effekt. Budgettipset stavas koncentrerat munvatten. Dutta försiktigt på en tops och applicera på rena läppar, sedan ditt vanliga läppglans. Garanterat plut!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!