Skönhet

Så får du enkelt bort dina brun utan sol-fläckar från kroppen

Brun utan sol är den perfekta produkten att applicera när man känner sig lite blek och trött. Ett effektivt alternativ för att få produkten att sätta sig på djupet är att sova med den, och kanske har du då fått fläckar på händer och andra delar av kroppen som du vill bli av med? Bara lugn, nedan har vi samlat tre sätt som gör att du enkelt får bort fläckarna.

Foto: Instagram @maralafontan/@alixystories

Brun utan sol ger ditt utseende en solkysst look utan att du har behövt utsätta din hud för farlig uv-strålning. Det enda som kan vara lite jobbigt är att man kan få ett något fläckigt resultat runt händer, anklar och andra delar av kroppen. Men som tur är finns det flera saker du kan göra för att få bort dem. Spana in dem nedan.

1. Applicera en tandkräm med blekande effekt på dina fläckar

När du låtit den sitta i 10 minuter kan du skölja av dem med ljummet vatten, avsluta gärna med en lotion för att återfukta.

2. Blanda vatten med salt och citron

Häll upp en bunke med vatten och blanda sedan ner salt och citron och rör om. Ta sedan en svamp, doppa i blandningen och skrubba försiktigt på de delar där du vill bli av med dina fläckar.

3. Blanda bakpulver med vatten och skrubba försiktigt

En oväntad kombo som helt klart fungerar. Börja med en liten handskrubb och applicera sedan på blandningen med bakpulver och vatten. Avsluta med en återfraktande kräm.

Foto: Instagram @maralafontan/@alixystories

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!