METRO MODE + BaByliss

Så får du festens finaste lockar som håller hela kvällen – snabbt och enkelt

Nu är det enklare än någonsin att få till perfekta drömlockar! I samarbete med BaByliss visar vi hur du snabbt och enkelt får till det finaste lockiga håret. 

Tycker du att det är svårt att locka håret är det här guiden för dig! BaByliss har lanserat den smarta och högteknologiska locktången Digital Sensor Curl Secret, som gör det superenkelt att få till lockarna du drömmer om!

Du bestämmer själv vilken typ av lockar du vill ha genom att välja mellan två avtagbara och utbytbara huvuden: en för vågor och volym och en för mindre lockar. Börja med att borsta igenom ditt hår, ta sedan en tunn hårslinga åt gången och lägg den i locktångens huvud. Håll locktången med den keramiska kolven in mot huvudet och stäng. När locktången piper öppnar du dess huvud och din hårslinga är perfekt lockad. För ett naturligare resultat kan du dessutom välja om håret ska slingas åt höger eller vänster. Så smart!

Locktången blir varm på nolltid och anpassar automatiskt temperaturen och tid efter vilket stylinghuvud som valts. Den keramiska beläggningen är skonsam mot ditt hår och ger en jämn värmefördelning – och, som bonus, glansiga lockar som håller länge!

HÄR kan du läsa mer om BaByliss Digital Sensor Curl Secret.

I samarbete med BaByliss.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!