Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Så får du förtrollande ögonfransar

Satsa på flirtiga långa fransar när du vill se glammig ut; lösögonfransarna är ett enkelt sätt att göra blicken mer intensiv. Metro Mode visar hur du får fransarna att sitta hela dagen.

Foto: @angelina_haupt

1. Forma och förbered
A och O för ett naturligt resultat är att anpassa lösögonfransen efter ögats form. Om fransen sticker ut för mycket från ögats kant, är risken större att fransen släpper under dagen. Se till att fransarna du köper inte är för raka i formen, för då släpper de lättare. Om du använder dig av singelfransar, börja med de längsta ytterst och bygg sedan på proportionerligt längst fransraden.

2. Eyeliner och limma
Måla en tunn eyeliner längst franskanten. Böj dina egna fransar och applicera mascara som ger färg men inte tjocklek. Det vanligaste felet många gör är att applicera fransen direkt efter att de adderat limmet. Låt i stället limmet torka i cirka en halv minut, så limmet blir kletigt och inte rinnigt innan du fäster fransen.

3. Mascara
Låt fransarna torka i cirka 10 minuter. Få lösögonfransarna att bli ett med dina egna fransar genom att försiktigt böja ihop dem med en ögonfransböjare. Vill du ha ett ännu intensivare öga? Måla mascara på fransarna vid ögats yttre kant! Om limmet skulle synas någonstans, dölj det med lite svart eyeliner.

Lösögonfransar - Essence KÖP

Lösögonfransar - Essence

Pris: 32,50 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lösögonfransar - House of Lashes KÖP

Lösögonfransar - House of Lashes

Pris: 109 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lösögonfransar - Kiss  & Broadway KÖP

Lösögonfransar - Kiss & Broadway

Pris: 85 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lösögonfransar - Ardell KÖP

Lösögonfransar - Ardell

Pris: 79 kronor.

KÖP

Nästa bild
Lösögonfransar - Kiss  & Broadway KÖP

Lösögonfransar - Kiss & Broadway

Pris: 89 kronor. 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!