Skönhet

Så får du kändisarnas voluminösa hästsvans

Då och då dyker det faktiskt upp riktigt snygga frisyrer på stjärnorna som går att få till hemma i badrummet. Kim Kardashians, Dua Lipa’s och J.Lo’s voluminösa hästsvansar är en sådan. Spana in hur du går tillväga för den supersnygga och eleganta frisyren nedan!

Foto: Instagram @chrisappleton1

Då och då visar det sig att stjärnornas snygga styling inte är så långt bort som man kan tro. Kändisfrisören Chris Appleton har precis delat med sig av ett trick på TikTok så att den som önskar kan få sig en riktigt härlig hög hästsvans som doftar rejält av Hollywood.

Hemligheten bakom svallet

Vad är då hemligheten bakom den lika voluminösa som graciösa hästsvansen? En slags hårslips! Appletons knep lyder som följande: “Först av allt, sätt ditt hår i en hög hästsvans, och sedan är allt du behöver göra för att ändra den att lägga en resår en tum ovanför den tidigare hästsvansen”, förklarar han i videon. “Kläm in det, det är nästan som en byggnadsställning för håret; det håller det på plats. Jag gjorde lite hårinpackning (för att polera utseendet) och som ni ser får du så mycket volym.”

Nedan kan du se tricket i all sin enkelhet med sin omvälvande glans!

@chrisappletonhair Try this hair hack for a game change in ponytail @kittybluuuu ♬ Sunny Day – Ted Fresco
@chrisappletonhair Try this hair hack for any one that wants to make there hair look thicker and upgrade there pony game 👱‍♀️@kittybluuuu ♬ Toxic x Pony – ALTÉGO

Källa: Beautycrew

Foto: Instagram @chrisappleton1

Nästa bild

Foto: Instagram @chrisappleton1

Nästa bild

Foto: Instagram @chrisappleton1

Nästa bild

Foto: Instagram @chrisappleton1

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!