Skönhet

Så får du Kate Bosworths glöd

Kopiera superstjärnan som bara blir snyggare och snyggare med åren. Metro Mode visar dig knepen som ger dig Kate Bosworths glöd på nolltid.

 

Brun utan sol
Det krävs en bränna för att få till den rätta lystern och glöden. Skaffa sommarens snyggaste bränna med brun utan sol. A och O när det kommer till en jämn bus-bränna är förarbetet.
Utan en bra grund, får du inget bra slutresultat. Börja med att skrubba bort döda hudceller, då brun utan solen färgar hudens översta hudlager. Börja alltid med att applicera en fetare kräm på kroppens torraste partier som knän, armbågar och hälar. Applicera alltid brun utan sol med en handske för att undvika missfärgade händer.

Skugga ansiktet
Gå ner tre kilo i ett svep. Ge en illusion av höga kindben, en skarp haklinje och ett smalare ansikte. Efter att du lagt din grund med foundation, skugga ansiktet! Du behöver ett solpuder utan glitter, några nyanser mörkare än din vanliga hudton. Skugga ansiktet likt en trea. Börja under käklinjen, fortsätt upp under kindbenet och avsluta med att svepa pudret i små cirklar längst tinningen och uppåt. Om det behövs ta en större borste och sudda ut de linjerna.

Addera lyster
Följ efter med ett ljusare puder, som är några nyanser ljusare än din egen hudton eller samma nyans. Det beror på hur effektfullt resultat du vill uppnå. Skugga över käklinjen, över kindbenen och i mitten av pannan. Addera lyster genom att dutta på highlighter, på samma partier som du precis skuggat. Använd dig av en variant i krämform. Fixera slutligen highlightern med ett transparent puder för att få skimret att sitta hela dagen.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!