Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Så får du ljusare hår – helt naturligt!

Vi är många blondiner som upplever att håret blir mörkare än vad vi önskar under vinterhalvåret, då solen inte längre ljusar upp det. Därför listar metro mode nu flera sätt att ljusa upp håret, helt på naturlig väg och utan dyra frisörbesök. 

Foto: @angelicablick / Unsplash

Blanda ut ditt balsam med citronsaft KÖP

Blanda ut ditt balsam med citronsaft

Citronsaft fungerar – men använd med försiktighet! Citronsaft är så surt att det kan bränna håret, om det inte används mycket kontrollerat. Det bästa sättet att använda det är att blanda det med balsam eller till och med kokosnötolja så att du får de viktiga återfuktande och reparativa fördelarna.

KÖP

Nästa bild
Tillför vitamin C till ditt hår KÖP

Tillför vitamin C till ditt hår

C-vitamin är effektivt för att göra håret ljusare! Men hur gör man egentligen? Du krossar helt enkelt lite C-vitamin, lägger det i en sprayflaska med vatten och spritsar på det. Det gör håret ljusare och tar bort mineralbildning.

Pris: 126 kronor (Nedsatt från 149 kronor)

KÖP

Nästa bild
Addera äppelcidervinäger KÖP

Addera äppelcidervinäger

Inte bara kommer en dos äppelcidervinäger att hjälpa till att ljusa upp håret försiktigt, det kommer också att lösa upp olja och rester i ditt hår och i hårbotten. Plus, äppelcidervinäger hjälper till att lösa upp trassel i håret. Metoden behöver upprepas flera gånger för att visa resultat.

Pris: 178 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!