Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Så får du magiskt glow – utan smink

Hemligheten bakom glow och lyster är inte makeup som man kan tro. Däremot spelar din hudvård en avgörande roll när det kommer till att stråla inifrån. Nedan har vi listat några produkter som gör jobbet åt dig!

Foto: Estée Lauder/Pexels

När det kommer till lyster och hudvård gäller det att hitta de produkter som passar just dig! Estée Lauders bästsäljande serum gör underverk för din hy på flera sätt. Eye Concentrate Matrix Synchronized Multi Recovery Complex tar hand om det känsliga området runt ögonen och motverkar ålderstecken och puffighet. Kultklassikern Advanced Night Repair ger känslan av en mjukare, lenare och mer ungdomlig hy. Den fungerar också fint att använda som en lystergivande highlighter!

Spana in de bästsäljande serumen nedan!

Eye Concentrate Matrix Synchronized Multi Recovery Complex - Estée Lauder KÖP

Eye Concentrate Matrix Synchronized Multi Recovery Complex - Estée Lauder

Det känsliga ögonområdet är mer utsatt för påverkan, det är också här de första ålderstecknen ofta dyker upp. Vill du bli kvitt kråksparkar, ”arg-rynkan” och puffighet? Fräscha upp ögonområdet med det koncentrerade ögonserumet!

Pris: 798 kronor.

(Rek pris: 885 kr)

Finns även hos Åhléns!

KÖP

Nästa bild
Advanced Night Repair - Estée Lauder KÖP

Advanced Night Repair - Estée Lauder

Få produkter är mer hyllade än kultklassikern Advanced Night Repair! Vi som testat kan inte få nog av serumet och känslan av en mjukare, lenare och mer ungdomlig hy. Visste du att du även kan använda det som en dewy highlighter? Dutta lite på kindbenen och njut av en fräsch lyster.

Pris: 859 kronor.

(Rek pris: 905 kr)

Finns även hos Åhléns!

Finns även hos Bangerhead!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!