Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Så får du perfekta bryn med Kylie Jenners genialiska ögonbrynshack

Om det är någon som kan det här med smink så är det make up-mogulen Kylie Jenner – och nyligen delade hon med sig av ett riktigt smart ögonbrynshack på Instagram.

Foto: Instagram @kyliejenner

Vem älskar inte ett bra sminkhack? I en story på Instagram visar Kylie Jenners ett enkelt knep för att få snygga bryn.

Det är Jenners makeup-artist Ariel Tejada (@makeupbyariel på Instagram) – vars andra kända klienter innefattar Kim Kardasian och Nikita Dragun – som visar knepet i videon.

Från storyn att döma har Ariel redan fyllt i brynen och fixerat dem med en ögonbrynsgel innan han visar hacket: Han tar ögonbrynpennans skaft och plattar till brynen med hjälp av skaftet. Enkelt, men smart!

Foto: Instagram @kyliejenner
Foto: Instagram @kyliejenner

Ögonbrynspennan får toppbetyg

För dig som vill prova Jenners hack är hennes egen ögonbrynspenna Kylie By Kylie Jenner Kybrow Pencil ett hett tips. Pennan kommer i sex olika färger – från “blonde” till den mörka “ebony” – och har fördelen att den finns i både varma och kalla toner.

Pennan har fått toppbetyg av de konsumenterna, med övervägande fem av fem i betyg på Kicks hemsida:

“Helt klart den bästa ögonbrynspennan jag har testat! Väldigt smidig att applicera tack vare den smala pennan och stiftet vilket också ger ett naturligt resultat. Definitivt en ny favorit i sminkväskan!” skriver en person.

En annan konsument berättar att pennan sitter kvar hela dagen, till skillnad från många liknande produkter:

“Imponerad! Sitter på plats hela dagen och kladdar ingenting som många andra brynpennor brukar göra. Även plus på den smala utformningen av pennan så man kan skapa en naturlig look.”

Källa: Cosmopolitan

Kybrow Pencil - Kylie By Kylie Jenner KÖP

Kybrow Pencil - Kylie By Kylie Jenner

Pris: 210 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!