Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Så får du skimrande ben i sommar – tricket som blivit viralt på TikTok

I en viral video visar TikTok-profilen @satisfac_tory hur du får skimrande ben i sommar. Bäst av allt – det är superenkelt och kostar under 100 kronor!

Foto: Tiktok @satisfac_tory

Flera välkända varumärken säljer slut på sina glittrande kroppsoljor varje sommar, men många kroppsoljor är överdrivet dyra och det kan även vara svårt att hitta en som matchar ens hudton.

Tiktok-profilen Victoria, som går under användarnamnet @satisfac_tory, har kommit på en lösning: att göra sin egen glittrande kroppsolja!

I sin video – som har nästan 19 miljoner visningar – visar Victoria metoden, som både är snabb och prisvärd. Allt du behöver är en flaska babyolja, en matkniv och en billig bronzer.

Så gör du

Börja med att krossa bronzern direkt i behållaren med ett vasst föremål, som till exempel en matkniv. Placera pulvret på ett papper som du sedan använder som en tratt för att hälla i smulorna i flaskan med babyolja.

Skaka blandningen för att få till din glittrande kroppsolja! Hur enkelt som helst.

Obs! Glöm inte din SPF!

Se videon i sin helhet nedan.

@satisfac_tory All summer 2020 ☀️✨ #babyoil #summerglow #tanner #hacks #fyp #foryou #bronzer #summer ♬ Banana (feat. Shaggy) [DJ FLe – Minisiren Remix] – Conkarah

Baby Oil - Natusan by Johnson's KÖP

Baby Oil - Natusan by Johnson's

Pris: 41 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!