Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Så får du sminket att hålla under solglasögonen

Solglasögon är ett måste på sommaren, men hur får man sminket att hålla under brillorna? Här visar den norska influencern Emilie Tömmerberg sin lösning på problemet.

Skärmdump: Instagram @emilietommerberg

Ett par snygga solglasögon är det perfekta komplementet till sommarens alla outfits – tills de lämnar mindre klädsamma märken i makeupen. Som tur är har den norska influencern Emilie Tömmerberg en lösning på problemet.

Så gör du

Enligt Tömmerberg är så kallad “baking” en bra metod för att få sminkningen att hålla under glasögonen. I en uppmärksammad video på Instagram visar hon sina 220 tusen följare hur metoden går till:

Börja med att applicera puder på näsans båda sidor, vänta någon minut och borsta sedan bort överflödigt puder. Resultatet blir en hållbar bas som inte rubbas i första taget.

Spana in Emilies video här nedan!

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Powder KÖP

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Powder

Pris: 486,48 kronor.

Fixeringspuder från Charlotte Tilbury. Bidrar till att fräscha upp huden och förhindra glansiga partier. Mjukt fokuserande mikropuder utformat för att sudda ut fina linjer. Näringsgivande aktiva ämnen bidrar till att lugna och återställa huden, för full täckning som håller länge. Berikat med rosenvaxolja och mandelolja.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!