Skönhet

Så får du stilen – Natasha Poly

[bildspel]

Klicka på den rosa pilen, till höger i bilden, för att se alla bilder.

 

Så får du Natasha Polys lyster!
Återfukta huden, slarva inte med basen och lär dig använda highlightern på rätt sätt! Supermodellen Natasha Poly visar vägen.

 

2007: Natasha i ett hår att dö för! Dock är vi tveksamma till hennes val av foundation, som nästan skiftar i rosa och ögonbrynen som inte alls matchar hårfärgen, utan mer går åt det röda hållet.

 

2008: Hjälp! Sedan satte Natasha in rysliga extensions, som inte alls är inklippta i det egna håret. Däremot älskar vi de hårt nattsvarta ögonen och de ljusa läpparna.

 

2009: En av Natashas bästa stilar. Vi älskar den strama mittbenan, de stora busiga ögonbrynen, ansiktet som lyser av lyster och de matta blodröda läpparna.

 

2009: Premiärsnygg! Vi älskar 70-tals uppsättningen! Ögonen står i centrum och är snyggt målade i metallicskuggor och läpparna i perfekt nude färg!

 

2011: Eu Naturel! Natasha är oerhört vacker i den naturella looken med skimrande hy, markanta ögonbryn,  hårt markerade kindben och lite ögonskugga i jordnära färger.

 

IDAG: Så får du supermodellens lyster!

Att återfukta huden är A och O när det kommer till en perfekt bas är hyn. Förbered ansiktet redan kvällen innan med en riktigt bra nattkräm, som tillför lyster och ger hudenenergi. Underskatta inte nattcrémens funktion.

Använd primer och gläns på rätt ställe! T-zonen ska alltid vara matt. Så innan du applicerar din foundation, grunda med en riktigt bra primer, gärna med ljusreflekterande pigment som ger en illusion av jämn hy.

Gläns på rätt ställe. Applicera highlightern på kindbenens högsta punkt, precis under ögonbrynet, vid ögats inre vrå och längst läpplinjen. Ljuset kommer att falla på de punkterna du har markerat och ge en illusion av mer markanta och skrapare drag.

 

_Caroline Sandström & Petra Tungården

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!