METRO MODE + My Haircare

Så ger du håret en fräsch vårton – utan permanent färg

Foto: My Haircare.

Krämiga pasteller, varmt guld eller iskalla silvertoner? Till våren ger vi mer än gärna håret ett välbehövligt lyft. I samarbete med My Haircare har vi listat produkterna som ger dig en ny hårlook – utan permanent färg.

I vår hakar vi på hårtrenden med förhöjda blonda nyanser och milda pasteller som ger nytt liv åt glanslöst vinterhår. My Haircares Infuse My. Colour-kollektion är det ultimata sättet att bevara och förstärka färgat eller blonderat hår och ger dig dessutom möjligheten att förändra din look utan att färga håret. Schampot förhöjer hårets färg medan du tvättar det och finns i flera olika nyanser och färger. Varför inte testa en coboltblå nyans på ditt blonderade hår eller att bara låta underhåret få en blekrosa ton?

Produkterna är 100 procent veganska, fria från sulfater, parabener och silikoner och givetvis helt cruelty free – det vill säga inte testade på djur. Vilken blir din favorit?

I samarbete med My Haircare.

Cobalt

Cobalt

Dämpar varma toner och bevarar djupet i mörkblont, ljust-, medium- och mörkbrunt hår. Cobalt passar dig som vill förhöja de kalla tonerna i mörkt askblont eller brunt hår. På blonderat hår ger schampot istället en stark mintgrön ton.

Köp schampot här.

Nästa bild
Gold

Gold

Ger härligt solskenslyster åt blonderat och slingat hår. Passar dig som vill åt en honungsfärgad blond nyans eller som vill ha en glossig finish på ditt varmfärgade hår.

Köp schampot här.

Nästa bild
Copper

Copper

För dig med rött, kopparfärgat eller varmt brunt hår ger det här schampot en förstärkt värme och glöd. För dig med blonderat hår ger det en pastellig persikoeffekt.

Köp schampot här.

Nästa bild
Platinum

Platinum

Neutraliserar gula toner och förhöjer hårets silverlyster. Passar dig som har grått, vitt, ljusblont eller slingat hår.

Köp schampot här.

Nästa bild
Ruby

Ruby

Bevarar lystern hos rött och rödbrunt hår. För dig som har blonderat hår kan schampot användas för att få en härlig rosa effekt.

Köp schampot här.

Nästa bild
Treat

Treat

Ett balsam som är den perfekta avslutningen på färgschampobehandlingen. Med hjälp av bland annat Neroliextrakt och solrosfröextrakt återfuktar produkten ditt hår, ger glans och skyddar din hårfärg.

Köp balsamet här.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!